TEST: Veho ZB-6 – et fantastisk headset

Behageligt, super elegant design og en fantastisk lyd. Sådan kan oplevelsen med Veho ZB-6 opsummeres. Klart mit favoritheadset i 2018

Veho ZB-6, trådløset headset

Veho er måske ikke så kendte i Danmark endnu, men det bør de være, ikke mindst når det kommer til lydprodukter. Jeg har tidligere kigget på deres M10, en stor bluetooth højttaler, og den imponerede mig. Jeg var derfor ret spændt på at teste deres trådløse headset, ZB-6, og forventningerne var høje.

Prisen er så heller ikke helt lav, 1.000 kroner skal du slippe, men tro mig – det er alle pengene værd.

Oplevelsen starter når du pakker headsettet ud. Allerede der – liggende i sin gennemsigtige kasse, lyser headsettet af elegance.

Selve ørepuderne der, lige akkurat, er af over-the-ear typen, har et trekantet design, og det ser ret flot ud. Selve ørepuderne er designet i et støjisolerende materiale og er beklædt af Tacton gummi. Det gør det meget behageligt at have på, selv i længere tid.

Veho selv skriver at du kan bruge headsettet når du træner i dit fitnesscenter, men det ville jeg helt ærligt ikke udsætte et 1.000 kroners headset for. Jeg er ikke helt sikker på at ørepuderne ville holde til sved. Og hvorfor også tage så elegant et headset med ned til træning? Der findes spandevis af headset beregnet til træning.

Veho ZB-6 trådløst headset

Veho ZB-6 trådløst headset

Jeg brugte det til at lytte til min favoritmusik på, og selvom jeg bruger læse- og skærmbriller, så generede headsettet ikke omkring brillestangen.

Selve lyden er helt i top. Der er en klarhed i lydbilledet jeg sjældent oplever i headsets til under 2-3.000 kroner. Du får en knivskarp diskant og mellemtone, og bassen kan på det nærmeste give mig gåsehud – pokker tage mig det lyder godt.

Samtidig så kan headsettet klappes sammen så det ikke fylder så meget, og det er et ekstra plus.

Jeg savner i virkeligheden kun to ting. En pose til at have headsettet i, når det nu er pakket ud af æsken, og at det selv slår fra når jeg tager det af – men det sidste er der nu ikke mange headset der gør.

Jeg savner i virkeligheden kun to ting. En pose til at have headsettet i, når det nu er pakket ud af æsken, og at det selv slår fra når jeg tager det af – men det sidste er der nu ikke mange headset der gør.

Om end det ikke når 100% i min test, så er det stadig mit absolutte favorit headset i 2018, og jeg glæder mig meget til at se hvad Veho kommer med til næste år der kan løfte den arv som ZB-6 har leveret.

Veho ZB-6 trådløst headset

Veho ZB-6 trådløst headset

Produktinformation

 • Produktnavn: ZB-6
 • Producent: Veho
 • Type: Over-the-ear
 • Standbytid: Op til 250 timer
 • Batterilevetid ved musik: Op til 24 timer
 • Bluetooth version 4.1 +EDR
 • Taletid: Op til 10 timer
 • Højttaler størrelse (driver): 40mm
 • Følsomhed: 100 db
 • Frekvensområde: 20Hz – 20KHz
 • Pris: Set til kr. 999 kroner
 • Mere information hos Veho

 

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Veho ZB-6 er et fantastisk headset. Super elegant og spændende design og en lyd der er flere klasser over, hvad prisen antyder.

Det er komfortabelt og er klart blevet mit favoritheadset for 2018.

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart