TomTom Spark Cardio + Music, tredje uge

I den sidste uge har der ikke været så meget aktivitet hos vores Tech-Tester. Men Carsten Bøwig er dog blevet til 'Plankeleder' på jobbets motionshold

Carsten Bøwig

Denne uge har vel nok været det sidste års mest grå,kedelige og råkolde af typen. Så det har absolut ikke været den mest aktive uge. Min Tomtom Spark har dog hver dag kl. 6 mindet mig om, at nu var det tid at stå op. Det har jeg så nok ikke været helt tilfreds med denne uge. Lidt prikken i halsen osv. har ikke gjort det nemmere.

Jeg glemte helt, at jeg havde et ur på forleden morgen og først ved indsæbningen, opdagede jeg at uret både fik vand og sæbe. Det tog det nu helt fint og fungerer i bedste velgående.

Ved længere tids brug af uret, vil jeg faktisk anbefale, at det lige får en tur under hanen. Som så mange andre produkter der er i tæt forbindelse med huden, vil der opstå lidt lugt.

På mit nuværende arbejde, er det dog blevet observeret,, at jeg har dette smarte nye ur og jeg tilmed har haft en fortid som uddannet gymnastikinstruktør. Så derfor… ved de daglige ‘planke-sessioner’ – hver dag kl. 10.30 er jeg så udpeget til tidtagning og er den skarpe, motiverende og kommenterende ‘Plankeleder’ i rummet. Igen er det jo det nemmeste i verden at betjene uret, selv med begge albuer plantet fast i betonen.

Jeg kunne oplyse om mellemtider osv. Der bliver lavet to sæt og jeg forventer tiden skal sættes op i næste uge.

Det er faktisk ugens mest aktive og interessante udfordring for Tomtom Spark i denne uge. Jeg skal prøve at komme ud og løbe i weekenden, så der også kommer lidt puls på.

Og lad så det forår komme…

TomTom Spark Cardio + Music

Læs også:

TomTom Spark Cardio + Music skal testes i havkajak Carsten har i flere år været en aktiv udøver af havkajak, og han var begejstret over at få en aktivitetstracker, der ikke alene kan hjælpe ham når han...
TomTom Spark Cardio + Music, sidste uge Så nåede vi til fjerde uge. Løbeturene har været som de plejer og Spark har leveret resultater som det skal. På den måde kan man sige det næsten er li...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1862 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?