TT0036: Kan high-end designet elektronik og miljøbevidsthed hænge sammen?

Elektronik er en af de store klimasyndere, men er det muligt at kombinere high-end elektronik, flot design og miljøbevidsthed? Det snakker jeg nærmere med Bang & Olufsen om i denne udgave af Tech-Talk

Vi er omgivet af gadgets i hverdagen, vi er storforbrugere af elektronik og det er med til at gøre vores hverdag lettere og mere behagelig.

Men produktion af elektronik kan være en klimamæssig dyr, ikke mindst jo større og mere avancerede produkterne bliver.

Jeg har snakket med Bang & Olufsen om, hvorvidt det er muligt at designe high-end-elektronik og stadig have fokus på klimaet, og måske endda nedbringe klimaaftrykket.

I denne udgave af Tech-Talk fortæller Mads Kogsgaard Hansen om, hvordan den danske producent arbejder på at nedbringe deres del af CO2-udledningen og stadig fremstille produkter af høj kvalitet og i deres kendte design.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.