VIDEOTEST: Vi kårer den bedste high-end-smartphone

Hvis du leder efter den bedste high-end-smartphone på markedet i øjeblikket, så tjek min video her - jeg kårer den bedste high-end-smartphone du kan finde på markedet her og nu

High-end-smartphones er langt mere end bare en mobil til opkald. De er avancerede kameraer og langt hen ad vejen kan de erstatte traditionelle kameraer. Men hvilken er den bedste af de nye topmodeller der er lanceret i år?

Det kigger jeg nærmere på i denne video, og jeg har også kigget på et billigt alternativ til de dyre mobiler – hvis du ikke har lyst til at smide +10.000 kroner efter en smartphone.

De fire high-end-smartphones jeg har med i testen finder du i listen herunder, med link til de fulde test her på sitet naturligvis. Du finder også linket til den billige smartphone jeg har med i testen.

Jeg vil også rigtig gerne høre din mening og kommentar, så kom med din holdning – jeg vil rigtig gerne høre fra dig.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.