Usb-streamermikrofon fra HyperX

Den nye SoloCast usb-mikrofon fra HyperX er rettet mod streamere og udstyret med RGB-lys

SoloCast USB er en ny mikrofon fra HyperX, og den er rettet direkte mod streamere og indholdsskabere. SoloCast kommer med Plug & Play optagelsesmuligheder og en funktion der gør at du kan mute mikrofonen bare ved at tappe på den – hvilket forresten betyder at en rød led blinker.

HyperX lover en god cardioid optagelse med klar lyd, som skulle være ideel til streamere, castere, studerende og folk der arbejder hjemmefra.

Som de fleste mikrofoner i dag, så er SoloCast en plug & play-enhed, så den burde være let at komme i gang med. Den optager i et cardioid polar-mønster der er mere følsomt for lyd der kommer direkte fra fronten af mikrofonen, hvilket gør at den også er god til gaming, streaming af tale og audiooptagelser.

SoloCast er ikke ret stor, den kommer på en roterende base og kan tiltes, så den er let at tilpasse til brugssituationen.

SoloCast får en pris på omkring 550 kroner, og i øjeblikket kan den primært købes gennem onlineshoppen hos HyperX.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3702 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?