Video: Status på robotplæneklipper.

En uge inde i brugen af Automow 430X, og den fortsætter med at imponere

Automow 430X Automow 430X

Automow 430X er en fed robotplæneklipper. Nu er jeg en uge inde i testen, og ikke alene er der ved at komme styr på min plane – den klipper også så tæt på kanter at jeg ikke har behov for at bruge min kantklipper så ofte.

Se med her i videoen herunder.

Læs også:

Smart havepasning med gadgets fra Gardena Så er det snart tid til at finde haveudstyret frem igen. Græsplænen skal slås, og selvom det næppe er noget vi tænker specielt meget over i disse våde...
TEST af robotplæneklipper: Stiga Autoclip 530 SG l... Jeg er fan af robotplæneklippere, både fordi jeg slipper for selv at slå græs (skal dog stadig slå kanter), og fordi min plæne bliver langt flottere o...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2093 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?