Hvilken smartphone tager de bedste billeder

Nu kan du hjælpe med til at bedømme - hvilken mobil tager de bedste billeder - stem herunder

Vores stortest af smartphones er næsten færdig, men vi har brug for dit input.

Herunder finder du 10 billeder af samme motiv, taget med 10 forskellige smartphones. Men hvilket billede synes du er bedst, og hvorfor?

Mobiltelefonerne er: Nokia 6.1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco, Sony Xperia ZX2, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Huawei P20, Huawei P20 lite, Huawei P20 Pro og OnePlus 6.

Hvilke billeder der hører til hvilke billeder må du gætte dig til. Men stem gerne på det bedste billede herunder. Og så kan du glæde dig til testen går online medio næste uge.

Læs også:

TEST: iPad 9,7” vs MediaPad M5 Der er ingen tvivl om at den mest udbredte tablet i Danmark, og måske verdenen, er en iPad. Om det så er en iPad Pro, iPad 9,7” eller en ældre version...
Effektivt PlayStation-gys Until Dawn skriger af post-teenageunderholdning, og det markedsføres ligeledes, hvilket efter vores bedste overbevisning er en fejl. Until Dawn byder ...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1791 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992. Han startede som redaktør på det nu hedengangne it-blad, PC World, og arbejdede efterfølgende som redaktør på ugebladet Ingeniøren. Derefter gik turen til Aller, hvor han arbejdede som it-redaktør på blade som Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test.
Kommentar til artiklen?