Hvilken smartphone tager de bedste billeder

Nu kan du hjælpe med til at bedømme - hvilken mobil tager de bedste billeder - stem herunder

Vores stortest af smartphones er næsten færdig, men vi har brug for dit input.

Herunder finder du 10 billeder af samme motiv, taget med 10 forskellige smartphones. Men hvilket billede synes du er bedst, og hvorfor?

Mobiltelefonerne er: Nokia 6.1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 Sirocco, Sony Xperia ZX2, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Huawei P20, Huawei P20 lite, Huawei P20 Pro og OnePlus 6.

Hvilke billeder der hører til hvilke billeder må du gætte dig til. Men stem gerne på det bedste billede herunder. Og så kan du glæde dig til testen går online medio næste uge.

Læs også:

TEST: OnePlus 5 – den fedeste smartphone til dato... Det er altid spændende når et produkt formår at overraske. OnePlus har længe været en smartphone for de få. Men dens popularitet har ikke været til at...
Kinesiske Huawei klarer sig godt i Europa Det er ikke så mange år siden, at Huawei for alvor indtog de europæiske markeder med smartphones og tablets. Den kinesiske gigant var på daværende tid...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (1943 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?