Slim Combo forvandler din iPad Pro til en bærbar skrivemaskine

Når du har brugt en formue på en iPad Pro, handler det om at beskytte som udnytte tabletten fuldt ud. Slim Combo fra Logitech hjælper med begge dele på fortrinlig vis.

Min iPad Pro er indkøbt med ét specifikt formål – at tjene som en bærbar computer. Når jeg er ude i byen for at skrive eller sidder til møder, har jeg brug for et redskab, der er nemt og hurtigt at gå til. Det er iPad Pro, men skærmens virtuelle tastatur er lige så forfærdeligt at skrive på som på almindelige iPads. Behovet for et fysisk tastatur opstår sammen med ønsket om at beskytte min kære tablet, som var den min førstfødte.

Logitech har udviklet Slim Combo – et beskyttende etui med tastatur. Sådan en beskrivelse gør dog ikke Slim Combo retfærdighed, fordi etuiet er så meget mere end blot to ting. Logitech har udviklet etuiet med iPad Pros mange funktioner og muligheder i tankerne.

IMG_20180326_135136

Dobbelt op på vægt

Slim Combo tjener som en ydre, hård skal af massiv plastik rundt om tabletten. Når iPad’en kommer en tur i tasken, skal jeg hverken være bekymret for stød eller genstande, der ridser skærmen. For etuiet dækker både skærm som bagside. Til gengæld vejer Slim Combo stort set lige så meget som selve tabletten, der har en vægt på 692 gram. Coveret vejer nemlig 640 gram, hvormed den samlede vægt nærmer sig en let bærbar computer.

Bagsiden af coveret har en stand, der kan foldes ud, så skærmen har forskellige vinkler – horisontalt som vertikalt. Jeg bruger sjældent den lodrette position, fordi den ikke er optimal til at se film eller spille. Mine Skypeopkald foregår horisontalt. Faktisk er det den horisontale position, der tjener mig bedst, eftersom tastaturet tilsluttet med magnetisk kraft i venstre aflange side af Slim Combo.

 

Aftagelig irritation

Tastaturet er, som du nok har luret, aftageligt, hvilket kan være praktisk, når du skal sidde med iPad’en i sofaen og spille spil. Omvendt er det lidt irriterende, at jeg ikke blot kan folde tastaturet om på bagsiden af coveret. For når jeg tager det af, efterlader det ét sted og vandrer et andet sted hen, skal jeg tilbage for at hente tastaturet for at kunne komme tilbage til skrivearbejdet.

Jeg vandrer en del med min iPad på armen – uden tastaturet. Derfor irritererer det mig, at det skal afmonteres hver gang, jeg blot vil bruge skærmen, mens jeg går rundt. Desuden glemmer jeg ofte, hvor jeg har lagt det. Logitech har tidligere lavet etuier med fastmonteret tastaturer, så hvorfor ikke gøre det med Slim Combo?

Svaret tror jeg findes i den magnetiske tilslutning, Connector. For Slim Combo skal ikke lades op. Tastaturet trækker strøm fra tablettens batteri, uden det er Drakula, som dræner den fagre ungmø på mindre end fem minutter. Batterilevetiden formindskes ikke nævneværdigt. Min erfaring er, at den fuldt opladte iPad har rigeligt med batteri til mere end en hel arbejdsdag på ni timer, selvom tastaturet er monteret – og dettte til trods for, at tasterne har baggrundsbelysning.

Apple har tiltænkt andre enheder Connector, hvormed det virker som en naturlig årsag til, at tastaturet kan på- og afmonteres.

IMG_20180326_135023

Slim Combo får mig (næsten) til at glemme min bærbare PC

Tastaturet er gearet til at udnytte mange af iPad Pros genveje og funktioner. Øverste del af tastaturet er beklædt med genvejstaster, som kan regulere skærmens lysstyrke, åbne søgefeltet i Safari, regulere lydstyrke samt styringen af musikken i iTunes.

IMG_20180326_134919

Skriveoplevelsen er rigtig behagelig, eftersom tasterne er hårde, men har blødt feedback, så jeg ikke bliver træt i fingrene. Endvidere er der god mellemrum mellem tasterne, så jeg slipper for at lave mange slåfejl på grund af snævert mellemrum.

Ser jeg bort fra, at tastaturet ikke kan foldes om på bagsiden af iPad’en, har jeg kun positive ting at sige om Slim Combo. Etuiet gør bare livet meget nemmere, når jeg vil bruge min tablet til skriveopgaver ude i byen. 99,9 % af de gange jeg er til møder eller skriver på en café, er det med iPad’en og Slim Combo, fordi jeg slipper for at bruge tid på en bærbar computer, der er langsom i forhold til denne kombination af tablet og covertastatur. Skal jeg foretage avanceret videoredigering eller arbejde med webredigering, er jeg dog fortsat afhængig af min PC med mus.

Prisen kan måske give dig åndenød, men det er værd at investere kr. 1.000 – kr. 1.100 for at beskytte din 10,5” eller 12,9” iPad Pro mod alt fra nøgler i tasken til klodsede kollegaer, der puffer dyret på gulvet. Slim Combo beskytter hele enheden – om du er på farten, på kontoret eller i hjemmet.

Produktinformation: iPad 9,7"

  • Navn: Slim Combo
  • Producent: Logitech
  • Forbindelse: Connector
  • Kompatibel med: iPad Pro
  • Set til: Kr. 1.003 for 10,5”-modellen og kr. 1.100 for 12,9”-modellen
  • Mere information hos Logitech

Bedømmelse: iPad 9,7"

Samlet vurdering 90%

Logitech Slim Combo er beskyttende cover og tastatur til iPad Pro. Men det stopper ikke her. Slim Combo hjælper dig med at udnytte din iPad Pro i højere grad, eftersom tastaturet med genvejstaster tillader dig at anvende iPad’en som en bærbar PC. Tastaturet er behageligt at skrive på, fordi det er blødt, og der er godt med mellemrum mellem tasterne – og ikke mindst baggrundsbelysning. Du kan sagtens undvære din bærbar, når du er på farten takket være Slim Combo.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?