VIDEOTEST: Smart vægt, blodtryksmåler og termometer fra Withings

I denne videotest har jeg kigget nærmere på tre meget spændende sundhedsgadgets fra Withings - alle som en imponerer de, alle som en er de ret dyre

Foto: Withings

Det er vigtigt at holde øje med helbredet, ikke mindst i disse tider, hvor vi sidder stadig mere stille og ikke mindst glor på vores skærm de fleste af vores vågne timer.

Jeg har gennem en periode kigget nærmere på den smarte vægt, Body Comp, den smarte blodtryksmåler BPM Core samt det smarte termometer Thermo – alle fra Withings.

Under min videotest kan du finde links til de tre produkter.

Videotest af sundhedsgadgets fra Withings

Bedømmelse af Body Comp

Samlet vurdering 95%

Jeg er vild med Withings Body Comp. Vægten har en lang række fede funktioner, udover standard som vægt og bmi. At den fx tjekker din kardiovaskulære sundhed og kvaliteten af dine nervespidser i fødderne er fedt.

At alle informationer samles på et og samme sted, nemlig i Withings app, er fedt, og at du let kan få et overblik over dit helbred er bare et ekstra stort plus.

Body Comp er blevet en integreret del af min hverdag, og jeg følger dagligt med i mit helbred.

At den er klinisk testet og medicinsk godkendt til visse målinger er et stort plus.

Prisen ligger på omkring 1.500 kroner.

Bedømmelse af BPM Core

Samlet vurdering 95%

BPM Core er en fed smart blodtryksmåler. Den er let at bruge, og at den også kan tage et EKG er et stort ekstra plus.

Den giver et rigtig godt overblik over den aktuelle situation, og når du følger dig blodtryk dagligt, får du hurtigt et godt indblik i dit helbred.

BPM Core er klinisk verficeret og alle data kan bruges direkte af din læge – det er fedt.

Prisen ligger på omkring 1.800 kroner.

Bedømmelse af Thermo

Samlet vurdering 95%

At kunne tage temperaturen uden at skulle stikke noget ind, nogle steder på kroppen er fedt. At målingerne samtidig er lynhurtige og meget præcise er bare endnu bedre.

Thermo er klinisk valideret og jeg kan bekræfte at temperaturmålingerne er meget præcise.

Prisen ligger på omkring 750 kroner.

About Lars Bennetzen 4193 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.