Vind smartphones til resten af livet

Gennem hele november er OnePlus i luften med en anderledes Black Friday-kampagne, nemlig den virtuelle skattejagt Operation Black Box. Her skal brugerne begive sig ud på jagt efter mystiske sorte bokse med vilde præmier. Hovedpræmien er et livslangt forbrug af gratis OnePlus flagskibsmodeller

Black Friday er lige om hjørnet, og mange virksomheder lancerer den ene mere spændende kampagne efter den anden. OnePlus er ude med en af de virkelig spændende af slagsen, en hvor den ultimative vinder kan få et livsforbrug af high-end-smartphones.

De har lanceret den virtuelle skattejagt, Operation Black Box, hvor brugere fra hele Europa kæmper om den hovedpræmien, The Golden Box, hvilket giver vinderen et livs forbrug af OnePlus’ topmodeller.

Den første præmie i rækken er en OnePlus 10 Pro 5G, og derefter får vinderen en ny topmodel hvert eneste år – resten af livet.

Koordinaterne for præmierne er valgt af OnePlus fællesskabet,, og skal dekodes ved hjælp af ledetråde på OnePlus’ sociale kanaler og på OnePlus.com. Selve boksen skal så findes ved hjælp af Google Street View.

Du kan deltage i konkurrencen helt frem til d. 30. november, hvis du vil være med i jagten.

OnePlus fortæller at der også er en lang række andre præmier i konkurrencen, f.eks. OnePlus 10T 5G eller OnePlus Nord 2T, som du dog ikke får gratis, men til gode priser.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.