Xiaomi lancerer nye smarte ure

Xiaomi er mest kendt for deres smartphones her i Danmark, men de har en lang række andre produkter, og nu er de på vej med to nye smarte ure, der begge sigter mod at gøre brugerne mere sunde

De to nye smarte ure fra Xiaomi er Watch 2 Pro og Smart Band 8, der begge har brugernes sundhed for øje.

Watch 2 Pro er det første smartwatch fra Xiaomi der ikke har deres eget OS, men som drives af Google Wear OS. Dermed får brugerne adgang til et stort udvalg af apps, herunder Google Wallet, Google Maps og Google Assistent, sammen med en række fitness apps.

Uret er drevet af Snapdragon W5+ Gen 1, som skulle sikre at alle der bruger uret mens de motionerer, kan være sikre på at løbeturen måles med endnu højere præcision end tidligere takket være satellitnavigation med dobbelt båndbredde. Samtidig har uret over 150 sportsindstillinger, så brugerne kan få et godt overblik over træning, daglige resultater og søvnkvalitet.

Skærmen er en 1,43″ AMOLED-skærm, kronen er drejelig og i kronen er der også en genvejsknap, som skulle gøre det let at indstille hurtig adgang til favoritfunktionerne. Prisen bliver på omkring 2.000 kroner når det rammer markedet senere i år.

Det andet produkt er Smart Band 8, der er et dedikeret træningsarmbånd, og som ligeledes har over 150 sportsindstillinger. Til løberne er der også en ny ‘Pebble Mode’, hvor man kan fastgøre båndet til snørebåndet for at få en mere detaljeret analyse af løbeturen med hensyn til stil og form.

Smart Band 8 kan måle blodets iltning og puls i løbet af dagen, overvåge søvn og nu kan det så også holde styr på menstruationscyklussen. Batteriet er på 190 mAh og lover at brugeren kan benytte uret i op til 16 dage på en enkelt opladning.

Smart Band 8 har en AMOLED-skærm på 1,62″ og er beskyttet af Corning Gorilla Glass 3-glas.

Det kommer med mere end 200 forudindstillede urskiver, herunder indbyggede arkadespil. Prisen bliver på omkring 350 kroner når det lander i butikkerne senere på efteråret.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.