ZenBook Flip S med OLED-skærm nu i Danmark

Asus har lige lanceret ZenBook Flip S i Danmark. Det er en af verdens tyndeste OLED 2-i-1 laptops, og den lover en høj ydeevne

Den nye spændende laptop har en 13,3″ NanoEdge OLED-touchskærm i 4K-opløsning. Den er Pantone-valideret og har VESA DisplayHDR 500 True Black-certificering, hvilket lover godt for kontrasterne på skærmen.

Højden på den nye laptop er kun på 13,9mm og vægten ligger på sølle 1,2kg. Asus har udstyret den med et 3600 ErgoLift-hængsel, så du kan bruge laptoppen både som tablet, stativ, telt-mode og naturligvis som klassisk laptop.

ZenBook Flip S drives af en 11. generation Intel Core i7 og Intel Iris Xe-grafik. Den har 16GB hukommelse og en 1TB PCIe 3.0 x4 SSD, hvilket lover rigtig godt for ydelsen.

Asus har puttet et 67 wh batteri ned i dyret, den har usb-c Easy Charge, 4 stk Thunderbolt 4 usb-c porte, HDMI og usb type A indbygget.

Noget af det helt specielle på denne laptop er skærmen. En 4K UHD OLED NanoEdge-touchskærm med et kontrastforhold på 1.000.000:1 med ægte sort lover rigtig godt for skærmbilledet.

Samtidig understøtter laptoppen ASUS Pen-Stylus og Windows Ink, så du virkelig kan være kreativ på den.

Du behøver heller ikke mangle et numerisk tastatur, for den har indbygget NumberPad 2.0, en touchpad der kan lyse op som et numerisk-tastatur, hvis du får brug for at indtaste masser af tal.

Asus ZenBook Flip S er på markedet nu, og har en pris på ca. 16.000 kroner. Og lad mig sige, at den godt nok ser spændende ud.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?