Nu kan du let finde dit bortløbne kæledyr, dine ejendele eller måske dit barn med lille sporingsenhed

En lille tracker du kan sætte fast på dit kæledyr, ejendele eller måske – hvis du tør – på dit barn, gør at du kan spore dem i hele verden

Det er Yepzons bærbare sporingsenhed der sammen med et sim-kort fra Orange Business Services, gør at du altid kan finde dine ejendele, børn og kæledyr.

Yepzons bærbare sporingsenhed benytter Wifi-signaler, GPS og mobil netværksteknologi til at give præcis information om enhedens placering gennem apps, der både virker på smartphones med iOS, Android og Windows.

Enheden har et væld af anvendelsesmuligheder. Det er bl.a. muligt at overvåge familiemedlemmer, lokalisere kæledyr eller spore placeringen på forskellige typer produkter og udstyr.

Yepzon Group har hovedkvarter i Finland, hvor de udvikler bærbare teknologier og applikationer til såkaldt ’smart-tøj’. På blot tre år har projektet udviklet sig fra en god idé til en succesfuld international forretning, som med den nye aftale nu bredes ud til resten af verden og Danmark, hvor Yepzon også forhandles.

”For os er det afgørende med en pålidelig kommunikationsinfrastruktur, global tilstedeværelse og en attraktiv forretningsmodel til at sikre vores globale ekspansion og fremtidige succes. Vi har valgt Orange som vores partner på grund af deres internationale netværk og ekspertise inden for IoT- og analytics til at støtte vores voksende forretning,” skriver Otto Linna, CEO i Yepzon Enterprises i en pressemeddelelse.

Oranges IoT-services giver Yepzon en række konkrete forretningsmuligheder, der gør det let at udrulle løsningen til hele verden. De inkluderer bl.a. bestilling af SIM-kort, aktivering, sporing af enheder gennem en særlig portal, én pris pr. simkort uanset placering og en skalerbar dækning i 220 lande og territorier.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?