Smartphones nærmer sig hinanden

Efter gårsdagens lancering af de nye iPhones, er det klart for eksperter at de største producenter nærmer sig hinanden mere og mere

Vores ekspert fra Gartner, Annette Zimmermann, var med på lanceringen af de nye Apple produkter, og for hende var det tydeligt, at når vi kigger på de nye mobiler, så er der ingen tvivl om, at de større producenter som Samsung og Apple, nærmer sig hinanden meget tydelig rent teknologisk.

”Featuresættet såvel som det sofistikerede niveua af teknologien f.eks. i kameraet er næsten identisk, det er ikke kun et spørgsmål om forskellig philosofi (Android eller iOS). Og Apples marketing er bare bedre. Se f.eks. på hvor meget tid de har brugt på at forklare hvordan Face ID virker – måske endda bedre end Samsungs ansigtsgenkendelse. Jeg ruber selv den sidste på Galazy S8, og der virker den ikke altid.

Men ifølge Annette Zimmermann mangler vi stadig at se, hvor godt Apple klarer sig i det fjerde kvartal, nuo hvor iPhone X kommer så sent på markedet. Og hvem ved – måske kommer der endda flere forsinkelser.

– Det ville betyde at de ikke ville slå sidste års volumen i salg, men noget af det vil flytte over i første kvartal 2018, slutter Annette Zimmermann.

Læs også:

Apple på vej med tre nye billigere iPhone X-versio... Der er ingen tvivl om at der kommer en lancering fra Apple senere på året – det er helt efter planen. Spørgsmålet er som regel, hvad har Apple tænkt s...
Næste version af Android er kraftigt inspireret af... Den nye version af Android blev for nyligt vist på en Android udviklerkonference, og en af de store nyheder måden du navigerer på. Den nye måde at nav...

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2009 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?