Rygsækken alle gamere bør have

Det er altid en udfordring at komme ud til lan-arrangementer. Der er så pokkers meget gear der skal slæbes med. Men SteelSeries og Targus har lanceret en rygsæk der skulle løse det lille problem

Den nye rygsæk fra SteelSeries og Targus har fået navnet SteelSeries x Targus Sniper og den er både alsidig, og har god beskyttelse af dit gamingudstyr når du er på farten.

SafePort Sling Protection-ophænget holder den bærbare pc sikkert fast, og takket være 2 aftagelige lommer, kan du altid finde den optimale balance mellem plads og størrelse.

Rygsækkens ydre er udført i slidfaste og vejrbestandige materialer, og takket være et indbygget regnovertræk med refleksmønster kan dit grej nå sikkert frem i al slags vejr. Indvendigt er rygsækken udstyret med polstring, der beskytter mod ridser, og opdelingen i individuelle rum specielt beregnet til alt dit gamingudstyr betyder, at der er perfekt plads til det hele – bærbar pc, tastatur, mus, musemåtte, controller, 2 headset, kabler, vandflaske og personlige ejendele.

Den lille rygsæk kan købes for 1.199 kroner, og du kan læse mere om den her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2342 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?