Adobe Express udvides med AI-funktioner

Nu kommer der funktioner fra Photoshop, Premiere Pro, Acrobat og Adobe Firefly ned i den nye udgave af Adobe Express

Den nye Adobe Express. Foto: Adobe

Fremover behøver kreative indholdsskabere og andre brugere af Adobes Creative Cloud-produkter kun at åbne én app, når der skal redigeres billeder, klippes videoer og laves kreative projekter med bl.a. generativ AI. Det sker med Adobes lancering af Adobe Express som en all-in-on-app, der samler både Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat og Adobe Firefly under én samlet app fra i dag.

Den nye og opdaterede version af Adobe Express skal gøre det hurtigere, nemmere og sjovere at designe og skabe indhold til sociale medier i form af videoer, billeder, flyers, logoer, PDF’er og meget mere. Samtidig opdateres in-app-funktionerne, der tilføjer endnu skarpere præcision til opgaver som fx at fjerne baggrund i billeder og animere figurer med lyd. Med den nye Adobe Express følger også indlejringen af Adobe Firefly, der gør det nemt for alle uanset niveau at kreere unikke billeder med vilde effekter ud fra blot en simpel tekstbeskrivelse.

Den nye Adobe Express. Foto: Adobe

Opdateringer i Adobe Express

  • Den nye all-in-one-app giver brugerne mulighed for at skabe engagerende videoer, animationer og billedbaseret indhold, der skiller sig ud til brug på fx sociale medier som Instagram, TikTok, YouTube og andet.
  • Adobe Firefly integreret i Adobe Express gør det muligt at generere unikke billeder og effekter ud fra en simpel tekstbeskrivelse – lige fra billeder, lyd og video til kreative funktioner som pensler, farvegradienter og videoredigeringer – hurtigere og nemmere end nogensinde før.
  • Ny indlejret AI-teknologi gør det nemt med få klik at tilføje effekter og andet til indholdet ud fra fx personaliserede skabelonanbefalinger.
  • Det bliver samtidig nemmere og hurtigere at fjerne baggrund i billeder og videoer, animere en karakter kun ved hjælp af lyd, generere skrifttyper og teksteffekter og redigere PDF-filer.
  • Samarbejde i realtid og simple funktioner til review og kommentering gør det nemt for AD’er, UX’er, kreative afdelinger og andre at arbejde i samme projekter og gør udgivelsesprocessen hurtigere. 
  • Animationer som Fade In, Pop, Flicker og Bungee giver liv til tekst, fotos, videoer og andre assets på en ny måde. Med Animate from Audio, der er drevet af Adobe Character Animator, kan figurer og karakterer komme til live med læber og bevægelser, der synkroniseres med indspillet dialog.
  • Nye videoskabeloner og elementer ekspanderer mulighederne for at få inspiration via Adobes til dato største samling af fantastisk og æstetisk indhold i høj kvalitet med mere end 200 millioner assets,, herunder video- og designskabeloner, royalty free Adobe Stock-billeder, 22.000 skrifttyper, fotos, ikoner, baggrunde og former. 

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.