Nyt ‘hot’ termometer til pizzaovnen

Fra producenterne bag Oonis pizzaovne kommer der nu et nyt digitalt termometer

Når pizza’en skal fremstilles, er det ikke nok at have styr på dejen og indholdet, der skal også være styr på temperaturen. En god pizza skal helst fremstilles ved meget høje temperaturer, helst et sted mellem 400 og 500 grader, og det når vores almindelige ovne bare ikke.

Men det gør de gode pizzaovne der er blevet så populære, og jeg har tidligere testet både Ooni Koda 16 og Ooni Volt 12, der begge kommer godt deropad med temperaturen. Men det kan være problematisk at vide præcist hvornår ovnen har nået den påkrævede temperatur. Ooni har lige lanceret deres nye Digital Infrared Thermometer, der kan måle overfladetemperaturen på pizzastenen i ovnen.

Det nye termometer er udstyret med en baggrundsbelyst farveskærm der viser temperaturen her og nu. Termometeret kan måle temperaturen både på et punkt eller et område – og det sidste har jeg ofte manglet.

Hvis område-funktionen bruges, så leverer termometeret en aflæsning der giver et overblik over overladernes minimum- og maksimumstemperaturer samt den gennemsnitlige temperatur.

Ud af boksen er termometeret justeret til at blive brugt på en cordierite pizzasten, men det er muligt at justere den til at aflæse stål eller andre materialer og overflader.

Det digitale termometer bruger 2x AAA-batrterier, og koster omkring 50 Euro.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.