AGON udvider med 270 Hz/240 Hz QHD-modeller

To nye modeller fra AGON lover godt for gameren

De to nye skærme, AG275QZ/EU og AG275QZN/EU, har begge en højdejusterbar skærmfod, der kan roteres, drejes og vippes. Med indbygget åbning til kabelstyring og indbygget strømforsyning reduceres kabelrod. En indbygget 4-ports USB-hub giver brugerne mulighed for nemt at tilslutte deres eksterne enheder, joysticks eller controllere.

Takket være det lave inputlag og de hurtige responstider skulle spillere opleve en jævn, flydende spiloplevelse. Begge skærme er certificeret med VESA DisplayHDR 400 og understøtter HDR10.

AG275QZ/EU anvender et Fast IPS-panel med et Quantum Dot-lag, som forbedrer farvenøjagtigheden og udvider farveskalaen for at gengive rige, mættede farver med 10-bit farvedybde og 1,07 milliarder farver. Med en gamutdækning på 99,9 % AdobeRGB, 100 % sRGB og 97,5 % DCI-P3 er AG275QZ/EU særdeles velegnet til indholdsskabere. Skærmens opdateringshastighed på 240 Hz kan nemt overclockes til 270 Hz fra det indbyggede menusystem (OSD). 

AG275QZN/EU har et hurtigt VA-panel med 16,7 millioner farver og en højere kontrast (3000:1) end IPS-QD-varianten, der især udmærker sig ved gengivelsen af mørkt indhold med rige, dybe sorte farver. AG275QZN/EU byder på en gamutdækning på 89,3 % AdobeRGB, 99,7 % sRGB og 89,9 % DCI-P3.

Med multiple pixel overdrive-tilstanden kan skærmene opnå en imponerende 1 ms GtG-svartid, mens Motion Blur Reduction kan reducere den opfattede responstid til 0,5 ms MPRT. Begge modeller har Adaptive-Sync, hvilket eliminerer hakken og iturevne billeder. Med konsoltilstanden kan modellerne bruges med den nyeste generation af konsoller.

AG275QZ /EU og AGON AG275QZN/EU vil være tilgængelige fra november 2022 til priser på omkring 5.700 kroner og 4.089 kroner

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.