Arlo opdaterer deres overvågningskamera

Det nye Pro 5S 2K får bedre batterilevetid, bedre trådløs ydelse og bliver fulgt af en helt ny sikkerheds-app

Et af de helt store mærker indenfor overvågning, både til hjemmet og virksomheder, lancerer konstant nye produkter i deres portefølje. Nu har de lige sendt deres Pro 5S 2K på gaden, og den kommer med flotte specifikationer og løfter.

F.eks. understøtter den nu Tri-band, via routere der understøtter Dual-Band altså, samt frekvenserne 2,4GHz samt 5GHz, hvilket understøttes af alle nyere routere. Det nye overvågningskamera understøtter også Arlos eget SecureLink, hvilket mest bliver brugt af virksomheder.

Arlo lover at batterilevetiden kommer op på otte måneder, hvilket er 30% bedre end hos Pro 4-modellen.

Samtidig understøtter kameraet optagelser i 2K med High Dynamic Range, eller HDR, farveoptagelser når det er mørt, hvor det ellers tidligere var sort/hvidt, samt et synsfelt på 160-grader.

Som vi kender fra forgængerne har det nye kamera indbygget projektør, sirene og tovejs lyd.

Arlo Pro 5S 2K er udviklet til at blive brugt udendørs, og tåler derfor vand. Det understøtter også tidligere tilbehør som f.eks. Arlo solpaneler, batteri i XL-størrelsen og flere andre tilbehør.

Samtidig har Arlo også opdateret deres app, Arlo Secure, der skulle have fået en ny og intuitiv grænseflade, med hurtigere adgang til de vigtigste funktioner. Herunder er der kommet automationsfunktioner som geofencing, tidsplaner, alarm og meget mere.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.