AOC lancerer ny luksusskærm

AOC har lige lanceret U32U1, en 31.5 tommer (80 cm) professionel skærm.

Den er resultatet af en kombination af design fra designbureauet Studio F. A. Porsche og AOCs skærmteknologi. Den har vundet en Red Dot Design Award og er udstyret med en 4-sides kantfri skærm med 4K-opløsning og VESA DisplayHDR 600.

Den ekstra store 31,5-tommer (80 cm) IPS-skærm er udstyret med en 4K / UHD-opløsning (3840 x 2160 pixels), og takket være overholdelsen af VESA Display HDR600-standarden giver skærmen en 10-bit farvedybde, hvilket dækker over 1,07 milliarder farver.

Skærmen dækker 135% af sRGB, 100% af AdobeRGB og 98% af DCI-P3-farvespektret, hvilket gør den til et ideelt valg til fagfolk inden for video og fotografering, entusiaster samt til designere.

Gode forbindelser

Udover DisplayPort 1.4-indgangen er denne skærm også udstyret med HDMI 2.0 samt en USB-C-port og en USB 3.2-hub. USB-C-indgangen fungerer som et alternativ til DisplayPort og kan overføre videosignaler af en endnu højere opløsning fra en bærbar eller anden computer.

USB-strømforsyningen kan samtidig oplade batteriet i din bærbare med op til 65W, og USB 3.2-dataforbindelsen sikrer lynhurtig dataoverførsel.

Til professionelt brug

Den 4-sidede kantfri skærm har et slankt, vipbart og drejeligt design og er monteret på en fod af metal, som kan justeres i højden med op til 120mm.

Den bagerste aluminiumsplade med afrundede hjørner, som også indeholder kabelforbindelser, skaber en fin kontrast til det mørkegrå flade bagcover. En funktionel nyhed er, at denne plade forbliver i samme position, når skærmen drejes til stående position (drejefunktion), hvorved kablerne ligeledes forbliver på samme sted.

For at give øget fleksibilitet er skærmen også udstyret med et VESA-gitter, så den kan monteres på eksterne stativer eller vægbeslag.

AOCs U32U1 kan købes nu til en vejledende pris på 7.129 kr.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart