De nye Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 er solide foldetelefoner

Man har efterhånden helt glemt de gamle foldetelefoner, som man havde for omkring 15 år siden, fordi helt tynde smartphones dominerer markedet. Men den store mobilgigant Samsung har i nu flere år produceret kloge foldetelefoner. Og Samsung har netop lanceret to nye foldetelefoner. Nemlig Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4. Disse er efterfølgerne til Samsung Galaxy Z Fold 3 og Flip3, der blev lanceret i 2021

Af Lars Thorgaard

Samsungs nye telefoner er tynde som den normale smartphone, de kan bare foldes, og så er de udstyret med en lang række specifikationer som eksempelvis kamera, processor og batteri, der gør dem fuldt ud konkurrencedygtige med de andre smartphones på markedet. Læs videre her, og find ud af, om de nye modeller er noget for dig.

Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 giver skarpe billeder

Samsung Galaxy Z Flip og Z Fold4 har mange egenskaber, som kan sikre dig gode billeder. Eksempelvis har Samsung Galaxy Z Fold4 et frontkamera, bagkamera og sensor. Derudover har den også et underskærmskamera, et selfiekamera samt et teleobjektiv.

Hovedkameraet i Samsung Galaxy Z Fold4 er på 50 MP. Bagkameraet har i alt tre linser, da du også får et ultravidvinkelkamera med 12 MP og et telefotokamera på 10 MP. Underskærmskameraet har 4 MP og selfiekameraet har 12 MP.

Er du til hverdagsfotografi, og vil du hurtigt kunne snuppe et godt billede, kan Samsung Galaxy Z Fold4 altså derfor klare arbejdet.

Kigger man på Samsung Galaxy Z Flip4, er den også udstyret med specifikationer, som hverdagsfotografen vil blive glad for. Telefonen har nemlig bl.a. et selfiekamera på 10 MP og to bagkameraer, begge på 12 MP.

Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 er dermed en opgradering fra Samsung Galaxy Z Flip3 og Z Fold3, som blev lanceret i 2021. Men et solidt kamera er ikke det eneste, som Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 er udstyret med.

God lagerplads, processor og hukommelse

Når det kommer til funktionsevnen og brugbarheden hos Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4, ser det lovende ud.

Fx. har Samsung Galaxy Z Fold4 har en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ processor og 256 eller 512 GB lagerplads. Derudover er den udstyret 12 RAM. Alle specifikationer, der garanterer en hurtig telefon, så du kan bruge den optimalt.

Samsung Galaxy Z Flip4 har, ligesom Fold4, en  Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ processor. Derudover har den 128 til 256 GB hukommelse og 8 GB RAM. 

Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 har imponerende batteri

Med Flip4 og Fold4, kan du forvente en batterikapacitet på henholdsvis XX mAh og XX mAh. Det lyder umiddelbart ikke af meget, men ser man på telefonernes form og design, er det ret imponerende og en lille forbedring fra Flip3 og Fold3 telefonerne.

Alt i alt er Samsung Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 gode til dig, som gerne vil have et godt kamera og ikke har brug for verdens største hukommelse og lagerplads. Og så er telefonerne en opgradering fra Samsungs tidligere foldetelefoner.

Du kan forudbestille Samsung Galaxy Z Flip4 og Z Fold4 allerede nu.