Første produkt i Xiaomi-Leica-samarbejdet lanceret

Smartphone-producenten Xiaomi og kameraspecialisten Leica har lige lanceret deres første produkt der er et direkte resultat af deres samarbejde, Xiaomi 12S, et kamera-telefon-serie der lover at løfte barren for teknologisk udvikling indenfor kameratelefoner

Xiaomi 12S-serien. Foto: Xiaomi

Xiaomi og Leica har kun lige officielt lanceret deres samarbejde, og nu er de så allerede klar med deres første smartphone med kamerateknologi baseret på Leicas teknologi.

Produktet har fået navnet Xiaomi 12S og er en serie af mobiler på i alt 4 mobiler her og nu, Xioaomi 12S Ultra, Xiaomi 12s Pro, Xiaomi 12S og Xiaomi 12 Pro.

Xiaomi 12S serien. Foto: Xiaomi

I en pressemeddelelse fortæller Xiaomi følgende om mobilerne

  • Kamerateknologien tilbyder flere billedbehandlingsmetoder. ”Leica Authentic Look” bruger et naturligt billedsprog, som er den klassiske Leica æstetik. ”Leica Vibrant Look” er en kombination af Xiaomi’s erfaring inden for smartphonefotografering, og Leica’s evne til tage levende billeder.
  • Xiaomi 12S Ultra er den første model der er udstyret med to Xiaomi Surge-chips, som giver forbedret batterioplevelse- og styring.
  • Denne telefonserie kører på den nye Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform, som er bygget på en TSMC 4nm-processor.
  • Xiaomi og Leica har udviklet specielle sofistikerede optiske linser.
About Lars Bennetzen 3877 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?