Gør dine headsets trådløse

Hvis du er træt af at dine headsets er kablet til din smartphone, eller at du ikke kan bruge dine kablede headsets på din iPhone? Sandberg har en lille gadget der løser det problem

Jeg er glad for min iPhone, og selvom der er flere der brokker sig over at Jack-stikket er væk – erstattet af en adapter der passer til Lightning-stikket. Personlig er jeg fuldkommen ligeglad, de heasets jeg bruger er alligevel trådløse, men jeg kan godt se pointen – hvis du har et godt headset der er kablet, så mangler du altså Jack-stikket.

Naturligvis kan du altid bruge Jack-stikket, men mange er bange for at miste det, og det er da også en lille dims der godt kan blive væk.

Ind kommer danske Sandberg der har en lille gadget som du tilslutter dit kablede headset til. Selve dimsen er så koblet sammen med din iPhone via Bluetooth, og giver dig derved trådløs forbindelse mellem headset og iPhone.

Men der er to ting mere der gør det til en rigtig smart lille dims. Dels kan du nu oplade din iPhone samtidig med at du har dit headset koblet til din iPhone, dels kan du også bruge 2in1 Audio Link (som dimsen hedder) sammen med andre enheder der ikke har Bluetooth installeret, fx bilradio eller dit audioanlæg i stuen. På 2in1 Audio Link er der nemlig også en mulighed for at tilslutte den til dit audioanlægs AUX-indgang.

Det er faktisk en super spændende lille gadget, og så koster den ikke mere end 249 kroner.

Her er lidt specifikationer, hvis du vil vide mere om 2in1 Audio Link:

  • Bluetooth 4.1
  • Afstand: 10 meter
  • Input: 3.5 mm MiniJack
  • Genopladeligt 95 mAh Li-polymer battery
  • Brugstid: Op til 4.5 timer
  • Standby tid: Op til 200 timer
  • Opladningsid: Ca 2 timer
  • Opladningsinput: USB DC 5V/ 300mA
  • Kan oplade og bruges på samme tid

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2537 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart