HP lancerer fjerlet laptop til virksomheder

Med en kampvægt på under et kilo og batteritid på den gode side af 24 timer, er HP Elite Dragonfly den ultimative laptop til forretningsfolk med en dynamisk hverdag på farten. Samtidig lancerer HP en række curved displays i et unikt design

HP har lige lanceret en ny laptop til virksomheder, der med sit design og fjerlette vægt sætter nye grænser for, hvad ansatte kan forvente af deres arbejdscomputer. Den nye laptop, der går under navnet HP Elite Dragonfly er fremstillet i kvalitets- og miljøbevidste materialer, der bl.a. inkluderer CNC-fræset magnesium og genbrugsplast.

Med en vægt på under et kilo og en batteritid på op til hele 24,5 timer, er det den perfekte computer til forretningsfolk på farten. Det unikke design af det indbyggede tastatur og touchpad eliminerer irriterende kliklyde, mens den vendbare skærm, der kan drejes 360 grader og bruges som tablet, giver mange fleksible arbejdsmuligheder.

Indbygget sikkerhed og produktivitet

Trods det store fokus på at skabe en ultralet laptop med en æstetisk appel, går HP Elite Dragonfly ikke på kompromis, når det kommer til ydeevne og sikkerhed, hvilket er afgørende kriterier for enhver arbejdscomputer. HP Elite Dragonfly er udstyret med en 8. Gen Intel Core vPro processor, hvilket garanterer de nødvendige hestekræfter til intensivt arbejde. Som noget nyt indeholder Dragonfly også HP’s særlige WorkWell software, der giver brugere personlige tips til at forbedre produktiviteten og hjælpe med at sikre en sund balance mellem arbejde og fritid baseret på deres brugsmønster.

Computeren er samtidig understøttet af HP’s indbyggede sikkerhedsløsninger i form af HP Sure Sense, der beskytter computeren mod malware, og HP Sure Recover, der hurtigt og nemt kan gendanne computerens indhold, hvis den f.eks. har været udsat for et hackerangreb.

HP Elite Dragonfly har derudover gode trådløse forbindelsesmuligheder med tilvalg af 4G og understøttelse af den nyeste WiFi-generation, WiFi 6, der gør det muligt at arbejde hurtigere og mere effektivt, blandt andet ved at sende filer op til tre gange hurtigere end den forrige generation.

Pris og tilgængelighed:

HP Elite Dragonfly forventes at være tilgængelig i november til en pris fra 11.999 kr. ekskl. moms

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2537 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart