Let og mobil laptop fra HP koster kassen

Den nye HP EliteBook 1030 er en let og elegant high-end laptop, men du skal virkelig have lyst til at svinge kreditkortet, for prisen ligger godt over 10.000 kroner for denne lille sag

HP EliteBook 1030
HP EliteBook 1030

HP EliteBook 1030 er nyeste laptop fra den tidligere it-gigant, Hewlett Packard, og den er rettet mod de rejsende som samtidig har en velspækket bankkonto.

Men inden vi kommer til prisen, så lad os lige kigge på, hvad det er HP lover vi får, hvis i investerer vores sparepenge i denne nye laptop.

Skærmen er en 13,3” FHD eller QHD+, selve kabinettet er fremstillet af CNC-fræset aluminium og så vejer dyret kun 1,16 kg, hvilket er en dejlig lille vægt til en bærbar laptop.

HP har smidt en 6. generations Intel Core TM M-processor (af varierende størrelse og kapacitet, alt efter brugerens valg), og så har den en 512GB SSD og op til 16GB hukommelse.

Batteriet er et 4-celles 40WHr med en lovet levetid på op til 13 timer, hvilket er en teoretisk forbedring på 40% i forhold til forgængeren HP EliteBook 1020.

Lydsystemet kommer fra Bang & Olufsen, og er kombineret med HPs Noise Cancelation Software og HP Clear Sound Amp.

Men nu kommer, hvad der hurtigt kan gå hen og blive en show stopper for de fleste, prisen. Startprisen for HP EliteBook 1030 ligger på 13.595 kroner uden moms, og du skal ikke pille meget i konfigurationen før prisen stiger markant.

Du kan læse mere om den nye laptop fra HP her.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?