IFA 2016: JBL lancerer den næste generation af hovedtelefoner i E-serien

Den seneste serie af trådløse og ledningsforbundne hovedtelefoner har nyt æstetisk stofdesign, der giver god komfort hele dagen

Under årets IFA-messe lancerede IFA den næste generation af JBLs E-serie. Den nye serie består af både in-ear, on-ear og around-ear hovedtelefoner og findes både med og uden ledning. E-serien tilbyder noget for alle og giver musikelskeren et bekvemt alternativ – hvad enten du er på farten, på kontoret eller i hjemmet.

De trådløse modeller, E25BT, E45BT og E55BT, kan forbindes til mobile enheder via Bluetooth og giver brugeren frie hænder hele dagen uanset dagens aktiviteter. Hver model giver mulighed for at skifte frit mellem enheder, og brugere kan uden besvær skifte fra musik på en bærbar enhed til et opkald på mobilen, så man aldrig misser en sang eller et opkald.

Det nye design på JBLs E-serie kombinerer både komfort og stil, og de lyder lige så godt, som de ser ud. Med hovedbåndets komfortable stof og ledninger, der ikke filtrer sig sammen, kan JBLs E-serie bolstre sig af ergonomisk pasform i verdensklasse, som er bekvemmelige for alle selv efter en hel dags brug. E45BT og E55BT har indbyggede knapper til musikstyring på siden af høretelefonen, som kan anvendes trådløst, men kommer også med et aftageligt kabel med fjernbetjening.

JBLs E-serie leverer JBLs velkendte lyd med fremragende basniveau og lyd af høj kvalitet. Derudover har hovedtelefonerne også indbyggede mikrofoner, så det er muligt at besvare opkald med kun et enkelt klik.

– Da vi skabte næste generation af JBL E-serien, ønskede vi at designe hovedtelefoner, der passer til vores energiske, og spontane musikelskere, der konstant er på farten, siger Michael Mausser, VD, Lifestyle Audio Division hos HARMAN. Vores nye E-serie tilbyder noget for enhver med fem forskellige modeller i nyt lækkert stofdesign, som giver en endnu mere komfortabel pasform.

JBL E-serien

Produkt E15 E25BT E35 E45BT E55BT
Pris DKK 299 DKK 529 DKK 529 DKK 799 DKK 999
JBL Signature Sound      √      √      √      √      √
Driver størrelse 8.6mm 8.6mm 40mm 40mm 50mm
Bluetooth      √      √      √
Batteritid Op til

8 timer

Op til

16 timer

Op til

20 timer

Nemt skift mellem enheder      √      √      √
Ergonomi i verdensklasse      √      √      √      √      √
Around-Ear      √
On-Ear      √      √
In-Ear      √      √

Pris og tilgængelighed

JBLs E-serie er tilgængelig fra oktober 2016 til en vejledende pris på mellem 299-999 DKK og fås i farverne sort, blå, rød og hvid.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?