Komfort og lydkvalitet i højsædet i nyt headset fra Jabra

Jabra Halo Smart Wireless er skabt til musik og opkald, og har forbedret beskyttelse mod vindstøj og nakkebøjle der sikrer komfort gennem en hel dags brug

Jabra Halo Smart Wireless
Jabra Halo Smart Wireless

Det er ikke så få headsets der dukker op fra Jabra for tiden, og nu er de så klar med endnu et. Det er deres andet headset i Halo-serien, og har som det første en nakkebøjle der ligger blødt rundt om nakken, for at sikre en høj grad af komfort under brug.

Halo Smart Wireless har indbygget beskyttelse mod vindstøj, hvilket betyder at selv samtaler ført i stærkt blæsevejr går klart igennem.

Der er også indbygget en dedikeret Google Now/Siri-knap og så har Halo Smart Wireless en taletid på op til 17 timer eller 15 timers musikafspilning på blot en enkelt opladning.

Jabra Halo Smart Wireless gør det muligt for brugerne at håndtere opkald, musik og medier med blot en enkelt enhed, hvilket stemmer godt med de tendenser som brugerne udviser.

– Test: Jabra Halo Fusion

Ifølge nye undersøgelser og studier foretaget for og af Jabra*, vil 79 procent af brugerne gerne have ét headset, der kan håndtere både opkald og musik, men de mener, at samtaleoplevelsen i de fleste musikenheder er for ringe. Jabra Halo Smart giver dig mulighed for at tage et opkald ved at skille de to ørepropper, når de hviler rundt om nakken på dig. Dermed kan du bruge en øreprop til telefonsamtaler og to ørepropper, når du lytter til musik. Headsettet giver dig også mulighed for at anvende Siri™ or Google Now™ ved at trykke på en særlig knap, hvilket giver dig mulighed for at forbinde dig og være velinformeret på forskellig vis. En diskret vibration i nakkebøjlen informerer dig om indkommende opkald, mens Android brugere kan få oplæst kalender notifikationer, emails, tekstbeskeder og beskeder fra sociale medier.

I en pressemeddelelse forklarer Calum MacDougall, SVP hos Jabra:

”Vi bruger alle sammen vores mobiltelefoner mere, end vi nogensinde har gjort før, hvad enten det er til at foretage eller modtage opkald, lytte til musik på farten eller se filmklip i en kaffepause. Derfor ønskede vi at udvikle et trådløst headset, der kan leverer en fantastisk lyd uanset, hvad du bruger headsettet til – om det er til at tage imod opkald eller lytte til musik”.

Når det gælder de mere basale ting som fx batterilevetid, eliminerer Jabra Halo Smart besværet med konstant at skulle oplade dine høretelefoner. Det har et diskret indbygget 230mAh batteri i nakkebøjlen, der gør brug af bøjelige ”flex zoner”, og dermed giver op til 17 timers taletid (eller 15 timers musikafspilning) på blot en enkelt opladning. Derudover kan du ved hjælp af Jabra Assist app’en checke det præcise batteriforbrug, modtage en alarm, når batteriet er ved at være brugt og få notifikationer om, hvornår du næste gang skal oplade dit headset (baseret på historiske data).

* Jabra rekvireret undersøgelse udarbejdet af Lindberg Research med 1.000 deltagere (2015), såvel som studier gennemført af Jabra med registrerede brugere – 4.599 brugere i 2014 og 4.770 brugere i 2016.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?