Libratones to nye højttalere kommer med Alexa-understøttelse

Libratone har i dag præsenteret ZIPP 2 og ZIPP MINI 2, der indeholder nye, smarte funktioner. De nye højtalere kommer med stemmestyring, 360 FullRoom lyd, WiFi og Blueetooth-opkobling, multi-room musik og op til 12 timers batteritid

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er de første Libratone-højttalere, der er udstyret med stemmestyringsassistenten Alexa fra Amazon. Amazons Alexa gør det muligt for dig og dine højttalere at kommunikere sammen og derigennem styre alt lige fra din musik, smart home-produkter, tjekke vejret og meget mere.

Højttalerne er også udstyret med Libratones 360 FullRoom lyd, et intelligent akustisk design, der sikrer, at du får en fyldig og rig lyd i alle retninger, uanset hvor du befinder dig i forhold til højttaleren. Hvis du ønsker en større og mere gennemtrængende lyd, kan du uden videre koble op til 10 højttalere sammen i et eller flere rum med AirPlay 2 eller SoundSpace Link.

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er med deres tidløse danske design nemme at flytte rundt og kan blive brugt inde og ude. Med forskellige tilpasningsfunktioner kan du tilføre personlighed til højttalerne. De kommer i flere forskellige farver, der passer til ethvert interiør og du kan gemme op til fem afspilningslister eller radiostationer, som let kan afspilles med en enkelt berøring på højttaleren.

ZIPP 2 og ZIPP MINI 2 er tilgængelige i oktober og kommer til at koste hhv. 2.399 og 1.899 kroner.

About Lars Bennetzen 4014 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?