Logitech Capture gør det nemt at lave professionel video

Ny app gør det muligt at lave højkvalitet video uden kendskab til dyre programmer

Logitech har lige lanceret en ny applikation, Logitech Capture, som gør det nemmere at lave videoindhold. Den kraftfulde software, som virker med de populære Logitech C920-, C922- og BRIO 4K Pro-webcams, hjælper nemt aspirerende content creators til at lave flot og mindeværdigt indhold direkte med deres Logitech-webcams. Capture går efter at hjælpe med at skabe engagement i deres communities på nye måder.

Med Logitech Capture kan du optage fra forskellige kilder, hvilket betyder, at du kan optage med to webcams på samme tid eller kombinere skærmoptagelser med dit webcam feed. For eksempel kan du optage video med dit webcam og på din skærm, eller to webcams simultant, for at lave billede i billede-indhold, og bruge Logitech Capture til at arrangere dine optagelser.

Du kan også lave vertikal video. Med Logitech Capture kan optage i 9:16-format til portrætskud, som er optimeret til mobiltelefoner og opslag på sociale medier. Du kan endda streame direkte fra dit webcam til YouTube uden at skulle bruge en kompleks kode. Du har fortsat adgang til alle redigerings- og tilpasningsmuligheder i Logitech Capture, mens du streamer.

Logitech Capture tilbyder også studio style-kontrol. Du kan tilføje ChromaKey-optagelser, tilføje overgangseffekter når du skifter kilde og ændre størrelsen og farven på rammen. Du kan også tage fotos og indstille lydinputtet på mikrofonen uden at forlade appen.

Ikke mindst gør Logitech Capture det muligt at tilpasse kameraet, så du kan vælge dit synsfelt, billedformat og opløsning. Avancerede brugere kan også justere hvidbalancen, autofokus og indstillinger for billeder per sekund. Logitech Capture gemmer alle dine indstillinger på din brugerprofil.

Tilgængelighed

Logitech Capture understøttes af Windows 7 og over, og den er tilgængeligt på Logitech.com via en gratis software download. Softwaren erstatter og fremhæver de funktioner, som tidligere var tilgængelige gennem Logitech Webcam Software (LWS). For mere information besøg venligst vores blog.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?