Mere batterilevetid til Dysons ledningsfri støvsuger

Med den nye ledningsfri støvsugerteknologi lover Dyson op til 120 minutters støvsusning på deres V11 Absolute Extra Pro

Den seneste ledningsfri støvsuger fra Dyson, V11 Absolute Extra Pro, skulle kunne klare at arbejde i op mod 120 minutter, hvilket er markant længere end forgængeren.

Det er to løse batteripakker der kan klikkes på, som forlænger støvsugerens driftstid i op til 120 minutter, og så lover Dyson, at sugeevnen ikke forringes mens du arbejder på den.

Tre mikroprocessorer i den ledningsfrie Dyson V11 Absolute Extra Pro overvåger maskinens ydeevne op til 8.000 gange i sekundet. Processorerne er en del af Dysons Dynamic Load Sensor, der sidder inde i børstehovedet, i motoren og i batteriet. Det gør, at sugestyrken automatisk tilpasses afhængigt af gulvtypen, og brugeren kan løbende se, hvor lang tids støvsugning, der er tilbage.

Dysons kraftigste batteripakke har syv store højkapacitets celler med nikkel-kobolt-aluminium-katoder, der leverer øget sugestyrke. Dyson V11 Absolute Extra Pro ledningsfri støvsuger har to klikbare batteripakker, der forlænger maskinens driftstid op til 120 minutter uden at miste kraft undervejs.

Lidt mere om teknologien                 

Motoren i maskinen er en Dyson Hyperdymium-motor, der roterer med 125.000 omdrejninger i minuttet. Den har en tredobbelt diffuser, der optimerer kraftfordelingen og samtidig reducerer turbulens og støj. Motorens øgede effektivitet genererer 20 procent højere sugekraft end forgængeren Dyson V10.

Når man udsættes for støv og allergener, kan det påvirke helbredet. Støvsugerens fuldt forseglede filtreringssystem fanger 99,97 procent af partikler i luften ned til 0,3 mikron og udleder dermed renere luft, end den suger ind. 14 såkaldte cycloner genererer en kraft på mere end 79.000g og sender dermed mikroskopiske partikler som pollen, bakterier og støvmider direkte ind i støvbeholderen.

DLS-systemet, der er unikt for Dysons roterende børstehoved, måler intelligent modstanden mod børsterne og kommunikerer automatisk med motoren og batteriets mikroprocessorer, når det er nødvendigt at ændre sugestyrken i skiftet mellem tæpper og hårde gulve. Det muliggør dybderengøring af tæpper og forlænger driftstiden på hårde gulve.

Det roterende børstehoved består af stive nylonbørster, der dykker dybt ned i tæpper og fjerner indgroet skidt, samt antistatiske carbon-børster, der opsamler støv fra hårde gulve og sprækker. En integreret digital motor får børstehovedet til at rotere op til 60 gange i sekundet.

Den indbyggede skærm viser den øjeblikkelige performance, inkl. den valgte sugestyrke og tilbageværende driftstid, hvilket giver brugeren fuld kontrol over støvsugningen.

Skærmen minder også brugeren om, når det er tid til at rense filtret for at opnå en optimal performance, ligesom brugeren informeres om, hvis der sidder noget fast, og hvordan man fjerner det. Takket være sensor-magneter indbygget i filtrene får brugeren desuden besked, hvis filtret ikke er sat rigtigt på.

Dyson V11 Absolute Extra Proledningsfri støvsuger kan købes i blå eller guld, og herunder finder du priserne på den.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3024 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart