Mere fitness fra TomTom

TomTom laver mere end blot gps’er, de fremstiller også fitness-trackere. Det nyeste er deres fitnessud, Tomtom Touch Cardio

TomTom Sports udvider deres udvalg af fitness-trackere og har lige sendt deres TomTom Touch Cardio på gaden. Denne fitness-tracker er ikke eneste fitness-produkt fra TomTom, det er blot sidste i en længere serie af produkter.

”Vi ved, at mange folk ikke nødvendigvis ser motion som en aktivitet som sådan, men mere som en integreret del af deres hverdag. De forsøger at være sunde og holde sig i form ved at gå mere, cykle til arbejde og vælge trapperne fremfor elevatoren. Vi udvider vores TomTom Touch sortiment med en mere tilgængelig fitness-tracker, for at hjælpe flere med at forstå, hvor god form de er i og inspirere dem til at tage det første skrift mod en mere aktiv livsstil”, skriver Morten Flø Nielsen, Country Sales Manager Denmark for TomTom Consumer i en pressemeddelelse.

TomTom Touch Cardio er designet til brug døgnet rundt og måler din puls, antal skridt, forbrændte kalorier, søvn og hvor længe du har været aktiv. Uret er desuden udstyret med pulsmåler, som sikrer en mere præcis beregning af din kalorieforbrænding samt intensitet af din indsats og giver dig en god samlet forståelse af dit fitnessniveau.

TomTom Touch Cardio lanceres i et nyt design særligt udviklet til hverdagsbrug. Den er efterfølger til TomTom Touch Cardio + Body Composition, som blev lanceret i september 2016, som den første fitness-tracker på markedet, der kombinerer analyse af kropskomposition med skridt, søvn og puls – direkte fra dit håndled.

Med den nye TomTom Sports-app kan du komme godt i gang med din nye fitness-tracker og få det bedste ud af din TomTom Touch Cardio. I MySports app’en kan du få overblik over dine statistikker såsom antal skridt, hvilepuls, forbrændte kalorier og aktivitetstendenser og sammenligninger. Det er også nemt at dele dine fremskridt og resultater med dine venner på sociale medier.

For mere information kan du besøge tomtom.com/sportsapp eller se introduktionsvideoen til TomTom Sports herunder.

Priser og tilgængelighed

TomTom Touch Cardio er tilgængelig i Danmark fra starten af marts til en vejl. udsalgspris på 799 kr.

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?