Mere genbrug i Apples batterier

Apple vil nu sætte mere gang i genbrug i deres produkt, fra 2025 vil de bruge 100% genanvendt kobolt i deres batterier

Vores uundværlige smartphones kan være en stor belastning for miljøet, sjældne jordmineraler bruges i høj grad til elektronikken og batterier gør tung brug af kobolt.

Det er dog blevet stadig mere udbredt at producenter forsøger at blive mere grønne i produktionen, og Apple har længe haft programmer kørende, der skal sikre at de bliver stadig mere bæredygtige.

Men strammer Apple bæredygtighedsskruen, og har lige lanceret at de frem mod 2025 vil gå over til at bruge 100% genanvendt kobolt i deres batterier. Samtidig vil de, også inden 2025 gå over til at bruge magneter der udelukkende er fremstillet af sjældne jordmineraler, samt at alle Apple-designede printkort skal bruge 100% genanvendt loddetin og 100% genanvendt guldbelægning.

Hvor meget det kommer til at betyde i mængder på verdensplan melder virksomheden ikke noget om, men det er skønt at se producenter tage deres ansvar for bæredygtigheden.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.