Mindre baggrundsstøj, mere fokus på samtale

Creatives nyhed Sound Blaster PLAY! 4 er en USB DAC i lommeformat, som er spækket med nye features, der skulle gøre video- og konferenceopkald langt mere effektive. Sound Blaster PLAY! 4 kommer med det helt nye SmartComms-sæt (til Windows) og dermed også en række smarte kommunikationsfunktioner såsom VoiceDetect og tovejs-støjreduktion

Den nyeste VoiceDetect-funktion giver brugerne mulighed for at tale frit uden afbrydelse, da lydløs-funktionen automatisk slås til og fra baseret på stemmedetektion. Det vil sige, at mikrofonen straks tændes, når brugerens stemme detekteres, og at den slukkes automatisk, når der ikke registreres yderligere tale.

Man behøver altså ikke fumle med knapper; brugerne kan fokusere på det, der betyder mest – selve samtalen. Samtidig reducerer en smart tovejs-støjreduceringsfunktion uønsket baggrundsstøj under onlineopkald hos begge parter – NoiseClean-in for indgående lyd og NoiseClean-out for udgående lyd – så det kun er brugernes stemmer, der høres tydeligt i alle samtaler. Ingen grund til at bekymre sig om larm fra legende børn eller støvsugning i baggrunden længere.

På trods af sin lillebitte størrelse er Sound Blaster PLAY! 4 spækket med den mægtige lyd-pondus, der forventes af en Sound Blaster. Med 24-bit / 192 kHz-opløsning ved 110 dB leverer den en øjeblikkelig lydopgradering, der er klarere og rigere end den standardlyd, de fleste enheder er født med.

Brugere kan også forbedre lydkvaliteten af ​​deres musik, film og spilindhold yderligere med Bass Boost og Dynamic EQ via EQ-knappen. Derudover har brugerne adgang til Creatives Sound Blaster Acoustic Engine, der tilbyder en række lydbehandlingsteknologier som Surround immersion og CrystalVoice.

Ny Creative-app

Disse funktioner er alle tilgængelige via den helt nye Creative-app, som er en ny softwareplatform med en integreret brugergrænseflade på tværs af forskellige produkter.

Sound Blaster PLAY! 4 er let at konfigurere, eftersom den er kompatibel med flere platforme – fra PC og Mac til PS5, PS4 og Nintendo Switch.

Priser og tilgængelighed

Sound Blaster PLAY! 4 har en vejl. pris på 29,99 EUR og er tilgængelig på Creative.com.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart