Ny superbred skærm fra MMD

MMD, der står bag Philips skærme, sender nu den nye Philips 439P9H; en buet SuperWide LCD-skærm, på gaden

Philips 439P9H tilbyder professionelle brugere al den skærmbredde, de behøver for at kunne levere deres bedste præstation – hver dag. Med et 32:10 SuperWide-format og en opløsning på 3.840 x 1.200 kan denne model erstatte to 16:10 high-performance-skærme.

Skærmens kurve er designet til at udvide brugerens tilgængelige synsfelt. Philips 439P9H er udstyret med MultiView-teknologi og en integreret MultiClient KVM-port, som gør det muligt at multitaske mellem flere tilkoblede enheder på samme tid.

Superenkel docking

Med sin indbyggede USB-C-dockingstation med strømforsyning tilbyder denne skærm brugerne en bred vifte af bekvemme funktioner – alt sammen tilsluttet vha. ét lille USB-C-kabel. Eksterne enheder som tastatur, mus og RJ-45 Ethernet-kabel kan sluttes til skærmens dockingstation. En bærbar computer kan forbindes direkte til selve skærmen for at opnå videokvalitet i høj opløsning, lynhurtig dataoverførsel og blive genopladet.  

Komfortable arbejdsforhold

Philips 439P9H er udstyret med en lang række komfortfremmende funktioner: LowBlue-indstillingen modvirker træthed i øjnene, EasyRead-indstillingen tilbyder en behagelig oplevelse, der minder om at læse fra et stykke papir, og et Windows HelloTM pop-up webkamera med ansigtsgenkendelsesteknologi sørger for sikker log-in.

Skærmen kan drejes, vippes og justeres i højden til en behagelig arbejdsposition takket være den fleksible fod, som er monteret med VESA-beslag.

Philips 439P9H er tilgængelig i november 2019 med en vejledende udsalgspris på 7.309 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2586 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart