Nyt gamingheadset fra SteelSeries lover fantastisk surroundlyd og komfort i særklasse

SteelSeries Siberia 840 bygger videre på den anmelderroste 800-serie og får nu også Bluetooth indbygget

Siberia 840 Siberia 840

SteelSeries Siberia 840 er det nyeste trådløse headset med Bluetooth fra Steelseries. Siberia 840 er det nye flagskib i den anmelderroste 800-serie – det bibeholder og supplerer de egenskaber, der har gjort serien kendt inden for headset for gamere verden over.

SteelSeries fortæller i en pressemeddelelse, at Siberia 840 kan levere uafbrudt trådløs gaming med to udskiftelige li-ion batterier, Dolby 7.1 surroundlyd med Dolby Digital-hardwareunderstøttelse, universel platformkompatibilitet, fuld hardwarebaseret kontrol over lydindstillinger via sender/baseenhed med OLED-display og knapper på headsettet samt optimering af chatvolumen vha. LiveMix.

Samtidig har Siberia 840 fået Bluetooth-forbindelse og mulighed for tilpasning i SteelSeries Engine 3-softwaren.

Stor komfort og trådløs stabilitet

Siberia 840 bibeholder komforten fra 800-serien takket være det polstrede hovedbånd og ørepuderne af memory foam, der omslutter ørerne og dæmper støjen fra dine omgivelser. Mikrofonen har en fleksibel arm, slås til/fra med et enkelt tryk og kan skjules i headsettet, når du ikke bruger den.

Den trådløse forbindelse varetages af senderenheden, der samtidig fungerer som kontrolcenter. Siberia 840 fungerer til enhver platform og i ethvert miljø.

Herudover springer headsettet kontinuerligt mellem trådløse kanaler for at undgå interferens og levere en 100 % lag-fri forbindelse.

Siberia 840, funktionsoversigt:

 • Design og komfort i luksusklassen møder lag-fri, interferensfri trådløs forbindelse
 • Bluetooth-forbindelse til trådløs afspilning af lyd/telefonsamtaler via. mobile enheder
 • Uafbrudt trådløs gaming: 2 udskiftelige li-ion batterier med op til 20 timers spilletid hver – det ene sidder i headsettet mens det andet oplades i baseenheden
 • Kompatibelt med alle populære gamingplatforme takket være optisk indgang og USB
 • Dolby 7.1 surroundlyd via hardware – også på spillekonsoller
 • Understøtter Dolby Digital, Dolby Headphone og Dolby Pro Logic IIx
 • SteelSeries G2 40-mm højttalerenheder med neodym-magneter
 • Sidemanden kan lytte med via “audio share”-udgangen på headsettet, der også fungerer som 3,5-mm minijack-lydindgang til analoge kilder
 • Fuld kontrol over lyd-/profilindstillinger uden software direkte på senderen
 • Mikrofonafbryder og volumen-/menuhjul på headsettet
 • Fuldt overblik og finjustering af indstillinger i SteelSeries Engine 3

Siberia 840 har fået en vejledende pris på 2.599 kr.

Læs mere om Siberia 804 her

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?