TEST: Headsets til gaming og musik – du kan godt nøjes med et sæt

Headsets sælges ofte som enten til musik eller gaming. Men de fem headsets vi har haft til test viser, at du godt kan vælge et godt headset og bruge det til begge dele. Et er dog langt bedre end alle de andre

Foto: Lars Bennetzen

Jeg bruger ofte headsets, både til musik, til træning og når jeg spiller. Det kan både være for at skåne mine omgivelser, men ofte er det også for at få en bedre lydoplevelse, end mine højttalere kan levere.

Derfor har jeg også ofte gang i mange forskellige headsets som er optimeret til den enkelte opgave. Men det behøver ikke være sådan – det bør være muligt at finde et headset der faktisk kan bruges til såvel musik som gaming, og hvor resultatet i begge tilfælde er godt.

Derfor har jeg sat fem forskellige headsets op mod hinandne for at se om det er muligt at finde et der kan bruges (med fordel) til det hele.

Jeg har valgt to ægte gaming headsets, GSP 600 fra Sennheiser og Predator Galea 500 fra Acer, to headsets til musik, E65BTNC fra JBL og E45BT også fra JBL og endelig har jeg taget et ’mobil-headset’ nemlig Elite 25e fra Jabra.

Min personlige favorit kommer fra de to gaming headsets, mens det mest versatile kommer fra de to musik-headsets. Og så er der et af de fem headsets der virkelig overrasker meget i testen, men det må du læse lidt mere om i det efterfølgende.

Klik videre herunder for at læse testene af de fem headsets.

Vinderen af testen blev GSP 600 fra Sennheiser.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart