OnePlus lancerer high-end headset

OnePlus har lige lanceret deres helt trådløse OnePlus Buds Pro True Wireless Earbuds, virksomhedens første indenfor high-end lydprodukter

Med det nye in-ear-headset, OnePlus Buds Pro True Wireless Earbuds, håber OnePlus at indtage markedet for high-end headsets. Det nye headset indeholde, hvad OnePlus kalder, smart adaptive noise cancellation, hvilket skulle sikre en langt bedre støjreduktion, end den du finder med den traditionelle støjreduktion, ANC.

Hver øreprop indeholder således tre mikrofoner der lytter til omgivelserne, og så bliver den omgivende støj analyseret og, efter behov, fjernes op til 40dB af den lyd der rundt om brugeren.

Samtidig skulle der være en mere traditionel støjreduktion indbygget i headsettets mikrofon, som forebygger vindstøj, og det skulle så give en god og behagelig oplevelse når du snakker i telefon.

OnePlus har udstyret headsettet med en teknologi de kalder for OnePlus Audio ID, hvilket kalibrerer headsettet til brugerens øre og hørelse, så lytteoplevelsen bliver maksimeret.

Headsettet er opbygget med 11mm dynamiske drivere, og det understøtter Dolby Atmos. Ifølge OnePlus skulle det sikre en klokkeklar vokal, dyb bas og dynamisk diskant. Det må så komme an på en prøve når det lander på redaktionen til test.

OnePlus Buds Pro True Wireless Earbuds understøtter trådløs opladning, samt OnePlus egen hurtige Warp Charge, og sammen med etuiet har det strøm til op til 38 timers musik.

Det nye headset kommer på markedet medio august, og prisen kommer til at ligge på omkring 1.200 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?