OnePlus og Hasselblad samarbejder om bedre kamera i mobilerne

Smartphoneproducenten OnePlus, har lige indgået et samarbejde med kameraproducenten Hasselblad, hvor de investerer 935 millioner kroner i udvikling af ny kamerateknologi over de næste 3 år. Første skridt i samarbejdet er allerede taget med Hasselblad Camera for Mobile i den nye OnePlus 9-serie, der lanceres d. 23. marts

For at levere den bedste smartphone-kameraoplevelse til sine brugere har OnePlus indgået et samarbejde med den ikoniske kameraproducent Hasselblad, der de seneste 80 år har været førende indenfor kamerateknologi. Hasselblad har i mange år været anvendt af verdens bedste fotografer og er fx kameraet, der har indfanget Armstrongs første skridt på månen.

OnePlus og Hasselblad skal samarbejde om at udvikle og levere forbedrede kamerasystemer til fremtidige OnePlus-smartphones, herunder den kommende OnePlus 9-serie. Samarbejdet starter med software, og udvides til flere dimensioner i løbet af de næste 3 år. De to parter vil i fællesskab udvikle innovative billedteknologier og fortsætte med at forbedre Hasselblad Camera for Mobile for at kunne tilbyde en endnu bedre kvalitet og brugeroplevelse for OnePlus’ brugere.

OnePlus har altid prioriteret en premium brugeroplevelse højere end alt andet. Et af vores strategiske fokusområder er at forbedre kameraoplevelsen i vores smartphones, hvilket vi vil gøre med ekspertise fra legendariske Hasselblad.

Pete Lau, grundlægger og administrerende direktør for OnePlus

Kamerateknologi for 935 millioner kr.

OnePlus annoncerer samtidig en strategisk investering på 935 millioner kroner (150 millioner USD) til udvikling af kamerateknologi de næste tre år. Investeringen skal sikre, at OnePlus fortsat kan tilbyde sine brugere en premium, innovativ og smartphone-oplevelse med markedets bedste kamera.

OnePlus 9-serien lanceres den 23. marts

OnePlus 9-serien er en kombination af OnePlus’ hardware og software samt ekspertise fra Hasselblad. Sammen har de to virksomheder skabt det avancerede OnePlus-kamerasystem: Hasselblad Camera for Mobile.

OnePlus 9-serien tilbyder en Sony IMX789-sensor til den største og mest avancerede hovedkamera-sensor nogensinde på en OnePlus-enhed. Med 12-bit RAW farvedybde bliver kameraoplevelsen op til 64 gange mere farverig end før, hvilket giver mere dynamiske og levende billeder, og giver professionelle fotografer bedre muligheder for redigering. Hasselblad Camera for Mobile tilbyder også forbedret HDR-videooptagelse og understøtter optagelse i 4K 120FPS og 8K 30FPS video.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?