Orbi Mesh WiFi bliver opdateret til WiFi 6

Orbi Whole Home Wi-Fi-system bliver i næste version opgraderet til sjette generations WiFi, 802.11ax, eller WiFi 6 som den nu bliver kaldt

Det skulle give Orbi Whole Home en markant opgradering, så den kan levere lynhurtige gigabit-internethastigheder via WiFi, både i mindre hjem og større ejendomme.

Orbi Mesh Wi-Fi-systemerne bliver forbedret med tilføjelsen af 1024 QAM med 4×4 Wi-Fi 6 backhaul, som forøger hastighed, dækning og kapacitet for denne dedikerede trådløse forbindelse mellem Orbi-routeren og dens satellitter.

Orbi med Wi-Fi 6 indeholder en avanceret quadcore-processor fra Qualcomm og understøtter flere samtidige Wi-Fi-streams, hvilket gør det muligt at levere gigabit-internet til langt flere enheder. Hjem med gigabit-internet kan få glæde af den nye Wi-Fi 6-ydelse, som er designet til den næste generation af både mobile og intelligente enheder.

Den næste generation af Orbi Wi-Fi-systemet er ideel til hjem med flere tilsluttede enheder, der kører på højhastighedsinternet, og som skal streame HD/4K-video, eller smarte enheder eller videoovervågningssystemer, der altid er aktive.

Med et Orbi Mesh Wi-Fi 6-system vil dit netværk være klar til at understøtte den ultrahøje hastighed, disse båndbredde-slugende applikationer og enheder kræver, mens du også kan opleve live-sportsbegivenheder i 4K-opløsning og interaktive VR-spil samt selvfølgelig fortsat anvende alle ældre Wi-Fi-enheder.

About Lars Bennetzen 3952 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?