Polestar 2 sparker opgraderinger op i højeste gear med YouTube og Apple CarPlay

Polestar 2 opgradering. Foto: Polestar

Polestar har netop kastet en ny softwareopdatering, P2.9, efter alle eksisterende Polestar 2-biler og vil på den måde tage køreoplevelsen til nye højder. Denne opdatering bringer et væld af fristende funktioner og forbedringer, der vil få bilejere til at juble af glæde.

Vigtigst af alt har Polestar 2 nu fået en savnet cool tilføjelse – den integrerede YouTube-app, der kommer som standard i alle nyproducerede biler. Det betyder, at når du lader din Polestar 2 op, kan du nu hygge dig med dine yndlingsvideoer og sjove klip fra internettet. Bilopladeren bliver til din helt egen underholdningsportal – som vi allerede kender fra f.eks. Teslas biler.

Men vent, der er mere! Range Assistant-appen har fået en seriøs makeover. Nu kan føreren følge med i energiforbruget over de sidste 20, 40 eller 100 km i realtid. Så hvis du vil øge din køreeffektivitet og optimere din stil, er det bare om at tilpasse din gasfod og forvandle dig til en sand mester i strømbesparelse. Og den smarte algoritme, der spytter den forventede rækkevidde ud, tager også højde for de skiftende forhold og faktorer, der påvirker din kørsel. Det skulle være som at have din egen personlige energieffektivitets-guru i bilen!

Der er dog mere endnu! Apple CarPlay får også en solid opgradering i P2.9. Nu kan du få adgang til endnu flere oplysninger om telefonen og medierne direkte på din startskærm. Og hvis du får et opkald midt i kørslen, skal du ikke bekymre dig – brug blot rattet til at tage samtalen, som den sande multitasking-mester, du er – husk at have øjnene på vejen. Som prikken over i’et vises opkald og Apple Maps også på førerdisplayet, så du kan bevare det fulde overblik uden at tage øjnene fra vejen.

About Lars Bennetzen 4127 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.