Polestar og Google samarbejder om ny bilteknologi

Under CES 2024 annoncerer bilproducenten deres fortsatte samarbejde med Google

Polestar fortsætter sit strategiske partnerskab med Google. Under CES 2024 præsenterede de nyeste innovationer til biler med indbygget Google, herunder nye funktioner der er tilgængelige i Polestar 2.

Google er en af vores vigtigste teknologipartnere. Siden lanceringen af Polestar 2 for over tre år siden, har vi set Android Automotive OS-systemet udvikle sig og vokse med en lang række nye apps og funktioner, der er blevet introduceret. Vores stærke samarbejde fortsætter med nye funktioner til Polestar-ejere, som også berige både Polestar 3 og Polestar 4 i løbet af dette år.

Thomas Ingenlath, CEO for Polestar.

Del planlagt rute direkte fra mobil til bil

Google introducerer en ny funktion, der giver brugerne mulighed for at planlægge ture på Google Maps på deres Android- eller iOS-enhed og blot sende den planlagte rute til deres Polestar 2, hvor Google Maps er indbygget. Funktionen bliver udrullet i øjeblikket.

Browsing i Polestar med Google Chrome

Polestar var tidligt ude med at implementere internetbrowsing i deres biler og lancerede Vivaldi-browseren til Polestar 2 i 2021. Nu er Chrome-browseren begyndt at blive udrullet i beta-version til Polestar 2, hvilket giver føreren en velkendt og brugervenlig browsing-oplevelse, som kan bruges, når bilen holder stille.

About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.