Poly er klar med ny serie af headset til hjemmekontoret

Nye headset til hjemmekontoret lover at sikre stilheden både for dig og din samtalepartner

Voyager 4300 UC. Foto: Poly

Det er lydspecialisten Poly der nu har sendt deres Voyager 4300 UC-serie på gaden, der er rettet mod hjemmekontoret. I takt med at vi arbejder stadig mere hjemmefra er der brug for bedre udstyr til online- og telefonmøder, hvilket betyder at markedet for bluetooth-headsets er vokset med næsten 90% sidste år.

Det er en af årsagerne til at Poly nu har sendt deres nyeste serie af kontorheadsets på gaden. Den nye serie lover blandt andet let installation, op til 50 meters trådløs forbindelse, både mono- og stereoversioner og en individuel tilpasning af headsettet.

Poly lover at du kan bevæge dig op til 50 meter væk fra basestationen, og det lyder fint, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at jeg ikke kender noget hjem, hvor man har muligheden for at komme 50 meter væk nogle steder.

Det har en dedikeret mute-knap, hvilket de fleste kontorheadsets har, men en lille fed funktion her er, at den har en Dynamic Mute Assistent, der advarer, hvis du taler mens mute er slået til – den funktion har jeg savnet i mange andre headsets.

Voyager 4300 UC kommer også i en Microsoft Certified-version, hvor der er en Microsoft-knap på siden. Den knap stater Teams-app’en, og den lyser op når du får en besked i Teams. Poly siger også at headsettet er Zoom-optimeret, hvad så end det betyder.

Endelig er der en ny funktion, Poly Acoustic Fence, som filtrerer uønsket baggrundsstøj fra, så dem du snakker med kun kan høre dig. Det skulle sikre en god lytteoplevelse for alle.

Headsettet er lige kommet på markedet, og har en pris på 1.475 kroner.

(Voyager 4300 UC. Foto: Poly)

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?