Professionel basketspiller tager gaming-headsettet på

Josh Hart bliver en del af Turtle Beach-teamet, og han får en indflydelse på fremtidens gaming-headset fra producenten.

LOS ANGELES, CA - Josh Hart of the Los Angeles Lakers gaming room renovation with Turtle Beach in Los Angeles, California.

Når det kommer til at sejre, har gaming-verdenen og sportsverdenen en del til fælles. Gamere og sportsudøvere er afhængige af, at deres udstyr fungerer optimalt. Josh Hart, der er basketballspiller for LA Lakers, forstår denne vigtighed i begge verdener, eftersom han også er lidt af en gamer. Derfor har Turtle Beach valgt at tegne en flerårig kontrakt med den amerikanske basketballspiller.
Gaming-headset producenten har ledt efter en talsperson for deres headsets, som forstår viljen til sejr og lydens vigtighed, når det kommer til spil. Josh Hart vil, udover at være talsperson for Turtle Beach, sætte sit præg på udviklingen af fremtidige headsets. Om partnerskabet fortæller Juergen Stark, CEO for Turtle Beach:

’Vi forsøger at samarbejde med partnere, der deler vores lidenskab for gaming, og vi er imponerede over de ting, som Josh står for – både som en professionel atlet og gamer’.

LOS ANGELES, CA - Josh Hart of the Los Angeles Lakers gaming room renovation with Turtle Beach in Los Angeles, California.

Josh Hart har opnået en del hædringer og titler gennem sin professionelle karriere. I år blev han udnævnt til at være 2018 NBA Summer League MVP. Samtidig er han kendt for at være en passioneret gamer.

’Som professionel atlet forstår jeg, hvad der skal til for at yde sit bedste på det højeste niveau indenfor kampe – på banen som udenfor banen’, fortæller Josh Hart. ’Turtle Beach headsets forbedrer mine spilleevner gennem den bedst mulige lyd, og det er en glæde at have en partner i mit hjørne, der er ligeså passioneret omkring gaming, som jeg er’.

I disse dage promoverer Josh Hart Elite Pro 2 + SuperAmp Pro Performance Gaming Audio System fra Turtle Beach, som Tech-Test kommer til at se nærmere på i den nære fremtid. Så må vi se, om der er noget om reklamesnakken.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?