Rygte: Google på vej med smartwatch med indbygget kamera

Googles opkøb af teknologi fra Fossil genopliver rygterne om at de er på vej med smartwatch med indbygget kamera

USPD/Google

Tilbage i 2017 indgav Google en patentansøgning med navnet ’Camera Watch’. Ansøgningen indeholder diagrammer der blandt andet viser, at kameraet ville indeholde et såkaldt punch hole kamera på forsiden.

Det er ikke noget nyt, at producenter overvejer at smide et kamera ned i deres smartphone, men alle har også efterfølgende droppet ideen. Og et kamera i et ur er måske heller ikke det mest oplagte – du kan stort set kun bruge det til at optage selfiler med.

Men efter Google har opkøbt en stor del af smartwatch-teknologine fra Fossil, har det startet rygter om, at Google måske er ved at være klar til at forsøge sig med et smartwatch – med kamera.

Det er forresten The Verge der har fundet patenterne fra Google.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2692 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart