Så kommer overvågningssystemet Arlo i 4K HDR

Arlo hører til blandt et af de allerbedste overvågningssystemer til private. Udover at det er trådløst, så kommer det nu med en imponerende 4K HDR-version

Det er den næste version/generation af overvågningssystemet Arlo, der nu kommer i den imponernede 4K Ultra HD-løsning. Samtidig er der integreret spotlys, nattesyn, 180 graders udsyn og en dobbelt, støjreducerende mikrofon.

Personligt er jeg ikke i tvivl om at Arlo hører til blandt de allerbedste ovevågningssystemer du som privat kan investere i. Med mindre du har behov for at opbevare dine videoer længere end 7 dage online, så behøver du slet ikke noget abonnement, og du kan ’nøjes’ med et basisabonnement der er gratis, og det tiltaler mig virkelig meget.

Derudover så har Arlo så lige lanceret deres nye flagskibsprodukt, Arlo Ultra, som er designet til at give den bedste tænkelige beskyttelse, blandt andet gennem den meget høje opløsning jeg tidligere har nævnt.

Bedre sikkerhed

Samtidig så kommer Arlo Ultra også med et års abonnement på Arlo Smart Premiere, hvor du, udover en længere opbevaring af dine videoer, også får mulighed for lidt mere personling tilpasning af din overvågning, og adgang til Arlos AI.

Sammnen med det nye kamera kommer der også en ny basestation, Arlo SmartHub, der er forbindelsen mellem din router og dine overvågningskameraer. Den øger sikkerheden yderligere, og så har den fået en microSD-kortplads, så du kan vælge at lagre dine videoer direkte på et kort i stedet for at smide dem i skyen. Eller du kan vælge at få dem lagt derned, skulle forbindelsen til internettet være afbrudt.

Jeg glæder mig meget til at få testet Arlo Ultra når det kommer til Danmark, hvilket skulle ske i første kvartal 2019. Prisen kommer an på, hvad du køber.

Selve hubben, Ultra SmartHub får en pris på 200 Euro, mens et kamera koster 500 Euro. Køber du 2 kameraer kan du få dem for 800 Euro, og hvis du springer for fire stk., så kan du få dem for 1.300 Euro. Ikke et billigt system – men mon ikke det er pengene værd?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?