Sådan bliver den nye P20 fra Huawei

Selvom der er næsten tre uger til den officielle lancering af Huawei P20, P20 Lite og P20 Pro, så er der allerede masser af rygter og billeder af den kommende mobil

Huawei P20 Pro. Billede fra @evleaks

D. 27. marts lanceres den nye topmobil fra den kinesiske smartphone-producent, Huawei, på et stort pressearrangement i Paris. Tech-Test er naturligvis med, og giver dig opdateringer derfra.

Men hvor kineserne tidligere har været meget tavse om deres kommende lanceringer, så er det tydeligt at de ikke har forsøgt at lægge så meget låg på detaljerne om deres næste model.

Twitter flyder over af rygter og af pressebilleder af Huawei P20, så hvad kan vi forvente?

Huawei P20. billede fra @evleaks

Huawei P20. billede fra @evleaks

Huawei P20 Pro. Billede fra @evleaks

Huawei P20 Pro. Billede fra @evleaks

Huawei P20 Lite. Billede fra @evleaks

Huawei P20 Lite. Billede fra @evleaks

(klik på billederne for større version)

For det første så kommer der tre modeller i serien. P20, P20 Pro og P20 Lite. Billder er lækket online fra Evan Blass (@evleaks). P20 og P20 Lite har begge dobbelt kamera på bagsiden, men – og her bliver det for alvor spændende. P20 Pro har tre kameraer på bagsiden. Huawei skriver også selv i kampagnen “Se mere med AI”, og mon ikke det hentyder til det tredje kamera? AI indførte de jo allerede sidste år med deres Mate 10, så tanken går på at der kommer mere AI ned i kameraet nu.

P20 og P20 Pro har stort set samme design, hvis vi kan stole på de lækkede billeder. Hvad det er lidt interessant er, at den fysiske knap på forsiden ser ud til at komme tilbage – nu havde de ellers lige fjernet den i Mate 10. Begge skulle også få en 64-bit Octa Core Kirin 970 AI-baseret processor, og så er skærmen holdt god og stor. P20 får en 5,7″ skærm, mens P20 Pro får en 6″ skærm.

P20 Lite er ikke overraskende lidt anderledes. Den har en 5,6″ skærm og en Kirin 659-processor og angiveligt en fingeraftryksscanner på bagsiden.

Rygterne siger ikke noget om fingeraftryksscanner for P20 og P20 Pro, og de lækkede billeder tyder ikke på at der er nogen fingeraftryksscanner på dem. Og det leder tankerne hen på ansigtsgenkendelse – får vi endelig ansigtsgenkendelse fra Huawei? Designet på P20 og P20 Pro minder meget om en iPhone X, så jeg er tilbøjelig til at tro, at de også har indført ansigtsscanner denne gang.

Priserne har vi også hørt rygter om forresten. P20 skulle få en pris på €679, P20 Lite kommer til at koste €369 mens P20 Pro kommer tæt på iPhone X i pris – nemlig €899. Skal du  have en?

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?