Styr dit hjem ved at banke i bordet

En ny gadget, Knocki, lader dig styre dine elektroniske enheder i hjemmet ved at banke i bordet, på væggen, gulvet eller andre overflader. Det er dog ikke alle enheder Knocki kan styre endnu

Bank i bordet når du vågner, og din kaffemaskine sætter kaffen over. Bank på væggen når du kommer hjem, og din kone, mand, kæreste eller børn får en sms med at du er hjemme. Banker nogen på døren, så får du en sms om, at der er bud efter dig, og du behøver ikke spekulere på, om du hører døren, når du går rundt i haven.

Det er nogle af de løfter som Knocki, et Kickstarter-projekt der nu er kommet til Danmark, giver. Produktets ide er, at det registrerer bank på en overflade, og derefter aktiverer kompatible elektroniske enheder.

Knocki genkender forskellige bankemønstre, som du selv programmerer, og det reagerer ikke på lyde – der skal faktisk en banken med vibration til før Knocki gør noget.

Indtil videre er det ikke alle IoT-produkter som Knocki kan styre. Men produkter fra Nest, Philips Hue og alle IFTTT-produkter kan styres med Knocki.

Nu skal du så bare være sikker på at du kan huske hvor mange bange du skal banke i bordet for at få kaffe, så Knocki ikke forveksler det med at du ønsker at tænde lyset på fuld knald – det vil være en noget hård opvågning.

Indtil videre kan du kun købe Knocki hos avXperten i Danmark. Ellers må du online på fx Amazon.co.uk og finde den.

Du kan se mere om Knocki her.

About Lars Bennetzen 3951 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?