Tech-Tester er ikke imponeret over overvågningssystem

Selvom D-Link systemet er let at sætte op og virker som et smart system, så skuffer ustabiliteten vores Tech-Tester

Michael, D-Link

Så nåede vi til vejs ende af testning af D-links hjemme-overvågningsystem.

D-link virker som udgangspunkt som et rigtig smart system, opsætningen fungerede næsten problemfrit, med kun enkelte vanskeligheder og så var vi oppe og kører – så langt så godt.

Efter vores tid med overvågning af hjemmet vil jeg mene, at systemet kun kan bruges til overfladisk overvågning. Der går simpelthen ofte for lang tid fra meldingen kommer på telefonen om en bevægelse til at appen får åbnet kameraet og man kan se hvad der sker. Dette også selvom man er på samme netværk som kameraet.

Jeg testede det af en aften vi sad herhjemme, der kom melding om bevægelse på mobilen, jeg fik åbnet appen og skulle have forbindelse til kameraet, men det måtte jeg opgive da den ikke kunne oprette forbindelse, og dette er desværre ikke et enestående tilfælde.

d-link

Hvis der havde været mulighed for at tilslutte overvågningssystemet via netværkstilslutning havde det sandsynligvis hjulpet en del.

Dermed sagt kunne jeg godt finde på at udvide min pakke med endnu et kamera for at få den sidste vinkel i vores hus med, da det til vores behov for overvågning lige nu fungere okay.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?