TEST: Seje gamingprodukter fra HyperX

Tre nye produkter fra HyperX gør det til en fornøjelse at game. Tastaturet Alloy Core RGB, musen Pulsefire Core og headsettet Cloud Mix har kostet mig mange timer foran computeren, hvor jeg totalt tabte mig selv foran mine favoritspil

HyperX gamingprodukter.

HyperX har ikke været på markedet for gamingprodukter ret længe, men de har allerede sat et godt mærke på området. Jeg har haft fat i deres tre nyeste produkter, spillet i timevis med dem, og nydt det i fulde udstrækning.

Normalt så tester jeg produkter enkeltvis, men denne gang valgte jeg at teste de tre produkter på en gang.

Da jeg havde koblet alle produkter til min laptop, startede jeg lige den app som HyperX bruger til at programmere deres produkter med. I dette tilfælde var det dog kun musen der understøttede app’en – tastaturet var ikke understøttet.

Musen kunne jeg god sætte farver på, ændre knappernes funktionalitet og ændre på hvilke farver musen skulle blinke i.

Jeg bruger ikke den slags så meget, men for hard-core gameren, er det fedt at kunne programmere makroer ind i musen, og det gør du let i denne app.

HyperX Pulsefire Core. Foto: HyperX

HyperX Pulsefire Core. Foto: HyperX

Pulsefire Core

Musen har en god størrelse, ligger godt i hånden, og er meget behagelig at bruge. Jeg havde ikke arbejdet længe med den, før jeg stort set glemte at jeg brugte den. Den er meget responsiv og materialet den er lavet i er af ’non-slip’ typen, og det betyder at den ligger rigtig godt i hånden.

Den har syv programmerbare knapper der alle har omkring 20 millioner klik i sig, og som hverken er for tunge eller lette at bruge.

Mange gaming-mus har et utal af knapper, og ofte en noget underlig form, men Pulsefire Core har et enkelt og godt design. Den ligger godt i hånden, og de syv knapper er alt rigeligt til langt de fleste spil.

Jeg var glad for HyperX-app’en, for så kunne jeg slå det pokkers blinkende lys fra som irriterede mig. Men nogle kan nok godt lide det – fatter dog ikke hvem.

Alloy Core RGB

Hvis jeg var glad for musen, så var jeg som minimum begejstret for tastaturet. Det er skønt med et tastatur der har en mekanisk følelse, men som ikke er mekanisk og som derfor også er stille.

Det er robust og sidder godt på skrivebordet. Behagelige taster der har et godt anslag, og hvor du aldrig er i tvivl om, hvorvidt du har ramt en tast eller ej.

HyperX Alloy Core RGB. Foto: HyperX

HyperX Alloy Core RGB. Foto: HyperX

Det er så ikke et af de tastaturer hvor du kan programmere makroer ind i det, så hvis du leder efter den slags, så skal du ikke tjekke dette tastatur ud.

Men hvis du er til gaming, hvor du ikke bruger makroner, så er det altså et oplagt tastatur. Du klarer alle indstillinger direkte på tastaturet, hvor du fx kan ændre lyset – lige fra at slukke det, til at indstille farver på forskellige zoner på tastaturet.

Der er også en ’gaming’-knap som du kan bruge til at slå Windows-knappen fra, så du ikke ved et tilfælde får aktiveret den når du spiller.

En anden knap som jeg blev ret glad for er ”lås tastaturet”-knappen. Med den slukker du ikke for din computer, men du låser tastaturet, så du kan forlade computeren uden at skulle spekulere på, om andre piller ved dit tastatur.

I øjeblikket er det klart mit favorittastatur når jeg gamer.

HyperX Cloud MIX. Foto: HyperX

HyperX Cloud MIX. Foto: HyperX

Cloud Mix

Endelig er der så headsettet – Cloud Mix. Et headset der som udgangspunkt er kablet, men som også kan bruges med bluetooth-funktionen.
Der medfølger en mikrofonarm, så du kan holde kontakten med dem du spiller med, men der er også en indbygget mikrofon, så du ikke behøver mikrofonarmen. Men det er mest til når du taler i telefon, under spil vil du klart foretrække at bruge mikrofonarmen.

Men lad mig lige sige – det er altså en stor fordel at bruge det kablet. For lyden er bare bedre. Du får en imponerende dybde og rummelig effekt når du bruger det kablet.

Headsettet har 40mm dual drivers, og det er tydeligt når du bruger det. Jeg blev helt fortabt i mine FPS-spil, jeg havde en følelse af at være en del af spillet, og det er længe siden jeg har haft den følelse når jeg spiller.

Og det bringer mig til komforten af headsettet. For den er virkelig bare i orden. Headsettet sidder godt fast på hovedet, men fordi det er yderst komfortabelt, glemte jeg stort set at jeg havde det på efter et stykke tid – virkelig fedt.

En fed oplevelse

Så alt i alt var det en superfed oplevelse at bruge de tre produkter fra HyperX til mit gaming-setup. Jeg nød den samlede oplevelse fra disse produkter, og der var ingen tvivl om, at de er bygget med gameren for øje.

Komforten og spillet er i centrum, og for mig handlede det bare om at give los og spille. Og nu synes jeg at spillet kalder igen – ses derude.

Bedømmelse Pulsefire Core

Samlet vurdering 90%

En gaming-mus til 200 kroner, der er responsiv, som ligger godt i hånden og som er let at bruge lyder næsten for godt til at være sandt. Pulsfire Core er en virkelig skøn mus, og hvis jeg savner noget er det primært at den godt måtte være lidt tungere.

Læs mere her:

 

Bedømmelse Alloy Core RGB

Samlet vurdering 90%

Solidt, robust og skønt at arbejde med. Tasterne har et godt taktilt feedback, men det larmer ikke når du bruger det.

Jeg er vildt med at du kan indstille alt på tastaturet, og at du faktisk kan låse tastaturet med en enkelt tast.

Til lige under 500 kroner er det virkelig et fund, og jeg kan varmt anbefale Alloy Core RGB.

Læs mere her:

 

Bedømmelse Cloud Mix

Samlet vurdering 95%

Cloud Mix gav mig virkelig en fed følelse af at være en del af mine spille. Lyden var dyb og fyldig. Den gengav lydeffekterne i spil på en utrolig realistisk måde, og jeg var virkelig glad for, at det var så komfortabelt at jeg glemte at jeg havde det på.

Det er en ekstra bonus at det både er kablet og bluetooth, og at du dermed kan tage det med, og bruge det med din telefon, hvis det her nødvendigt.

Det virker robust og holdbart, og prisen på små 1.400 kroner virker meget passende.

Læs mere her:

 

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2742 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart