Testoverblik – produkter på testbænken

Jeg har samlet en række produkter som er på testbænken i øjeblikket. Hvilket produkt ser du gerne jeg tester som det næste?

Harddiske, smarte ure, smartphones, grill-termometer og meget mere. Det er bare nogle af de mange produkter der er endt på min testbænk for nyligt.

Her i denne video præsenterer jeg produkterne for dig, og du har mulighed for at give din mening om, hvilket produkt der skal være det næste jeg skriver om.

Og – jeg har godt opdaget at jeg nævner Google Nest WiFi 2 gange i videoen – det var lige en smutter.

Rigtig god fornøjelse.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3281 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?