Testoverblik – produkter på testbænken

Jeg har samlet en række produkter som er på testbænken i øjeblikket. Hvilket produkt ser du gerne jeg tester som det næste?

Harddiske, smarte ure, smartphones, grill-termometer og meget mere. Det er bare nogle af de mange produkter der er endt på min testbænk for nyligt.

Her i denne video præsenterer jeg produkterne for dig, og du har mulighed for at give din mening om, hvilket produkt der skal være det næste jeg skriver om.

Og – jeg har godt opdaget at jeg nævner Google Nest WiFi 2 gange i videoen – det var lige en smutter.

Rigtig god fornøjelse.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2843 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart